Konyaspor evinde  siftah yapmak istiyor

Konyaspor evinde siftah yapmak istiyor

Tümosan Konyaspor sezonun 6. haftasında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Medaş Konya BŞB Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. Bu sezon evinde galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanmak istiyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Net Global Sivasspor ile karşılaşacak. Konya BŞB Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Yeşil-beyazlılar, geride kalan haftalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan topladı ve 7. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar da aynı şekilde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu elde ettiği 7 puanla 8. sırada bulunuyor.

Tümosan Konyaspor bu sezon geride kalan 5 haftada deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı takımın taraftarı henüz iç sahada galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor sahasında oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu Sivasspor karşısında evindeki galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Tümosan Konyaspor sezona deplasmanda oynadığı Kasımpaşa galibiyetle giriş yaptı.Yeşil-beyazlı ekip deplasmandaki galibiyetine bir yenisini de Samsunspor karşısında ekledi. Bu sezon 3 deplasman maçına çıkan Konyaspor 2 galibiyet 1 yenilgi aldı.

Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 5 maçta 2 galibiyet bir beraberlik iki de yenilgi aldı. Konyaspor 5 maçın ikisini evinde oynarken bu maçlarda sadece bir puan alabildi. Yeşil-beyazlı ekip evinde Galatasaray’a 2-1 yenilirken ikinci iç saha maçında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Konyaspor sezonun 3. iç saha maçına Sivasspor karşısında çıkacak.yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada iç saha galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

KONYASPOR İLE SİVASSPOR 31. KEZ KOZLARINI PAYLAŞACAK

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı maçta Sivasspor ile ligde 31. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Sivas ekibinin 13'ye 8 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Aralarında daha önce oynanan 30 mücadelede Konyaspor 8 kez sahadan galip ayrılırken, Sivasspor 13 defa rakibini mağlup etti. 9 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda Konya ekibinin 30 golüne kırmızlı-beyazlılar 31 gol ile karşılık verdi.

İki takım Konya'da 15 defa karşı karşıya geldi. Konyaspor 6 kez rakibini mağlup ederken, 4 müsabakadan yenilgiyle ayrıldı, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki mücadelelerde 22 kez gol atma başarısı gösterirken, Sivasspor 13 defa gol sevinci yaşadı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.