Konyaspor deve gibi!

Konyaspor deve gibi!

Konyasporun hiçbir tarafı doğru değil. Yabancı oyuncu transferleri yeşil-beyazlı kulübün başına bela olmaya devam ediyor.

Konyaspor’un hiçbir tarafı doğru değil. Yabancı oyuncu transferleri yeşil-beyazlı kulübün başına bela olmaya devam ediyor. Sırp futbolcu Miloş’un parasının yatırılamaması halinde Kartal’a ek cezalar yolda

 

Konyaspor’da taze para arayışı. Miloş, Robak ve diğer ödemeler için acil 1 milyon 500 bin lira paraya ihtiyaç olduğu öğrenildi.  FİFA’nın verdiği 2 dönemlik transfer yasağı cezasının kaldırılması için CAS’a yapılan itirazın geçersizi sayılması üzerine yeni döneme çalışmalarını yoğunlaştıran Konyaspor yönetimi, öncelikle para arayışına girdi.

FİFA’nın, Milos’un alacağına karşılık verdiği 500 bin liralık ceza ile birlikte Robak’a 15 gün içerisinde ödenecek parayla birlikte diğer giderler için acil 1 milyon 500 bini liralık para gerektiği belirtildi.. Milos’un parasının ödenmemesi halinde FİFA’nın ek bir ceza daha verebileceği, Robak’ın parasının ödenmemesi halinde de bu futbolcunun serbest kalacağı öğrenildi. Miloş’un cezasının ödenmemesi halinde kulübün önce ek para cezası ödeyeceği, sonra 6 puanı, en sonunda da  bir alt kümeye düşürüleceği gelen haberler arasında.

Konyaspor’da, teknik direktör arayışına da hız verildi. Geçen dönem ikinci yarının 5. haftasında takımına başına gelen ve sezon sonunda görevi sona eren teknik direktör Yılmaz Vural ile dün bir görüşme yapılacaktı. Vural’ın, daha öncede belirttiği gibi transfer yasağı nedeniyle gelmemesi halinde teknik direktör olarak rotanın Cemal Menteşe’ye çevrileceği ve genç teknik adamın Pazartesi günü Konya’ya gelerek masaya oturulacağı ileri sürüldü. Konya’da uzun yıllar futbol oynayan Cemal Menteşe, geçen yıl önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ardından da kısa süreyle Adanaspor’da teknik direktör olarak çalışmıştı.

Konyaspor’da teknik kurulunda belirlenmesinin ardından takım 30 Haziran’da Konya’da toplanacak ve 1 Temmuz’da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 2 Temmuz’da Davraz ‘da kampa girilecek. Kondisyon çalışmalarının yapılacağı Davraz kampı 17 Temmuz’a kadar devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.