Konyaspor büyük camia

Konyaspor büyük camia

Konyaspor büyük camia

Konyaspor'un Elazığspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Sinan Özkan, hedefleri olan ve önemli bir potansiyele sahip büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirtirken, Süper Lig’e çıkma konusunda Torku Konyaspor’a katkı vermek için sabırsızlandığını ve bu konuda başarılı olacağına inandığını söyledi.

Açıklamasına ‘Yeni bir camiaya geldim. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Hedef belli’ sözleriyle başlayan yeni transferler Sinan Özkan, “Kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma geldim. Herkesin amacı Torku Konyaspor’u elinden gelenin en iyisini yaparak hak ettiği yere Süper Lig’e çıkartmak. Burada bu hedef doğrultusunda benim yüzde 1 bile katkım olursa çok çok sevinirim” diye konuştu.

Golcü oyuncu Sinan Özkan, geçen sene gösterdiği performans hatırlatıldığında, “Amacım tabiki de goller atarak takım başarısına katkıda bulunmak. Ama futbol bir takım oyunu ve bunu tek başıma yapacak halimde yok. Yeri gelecek onlar bana gol attıracak, yeri gelecek ben onlara asist yaparak gol attıracağım. Takım olursak başarının geleceğine inanıyorum. Zaten kaliteli bir kadromuz var. Bunu saha sonuçlarına yansıtarak amacımıza ulaşacağız diye düşünüyorum” dedi.

Taraftar desteğinin gerektiği şekilde takıma yansıtıldığında oyuncular üzerinde büyük bir artı güç olduğuna da işaret eden yeşil-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Sinan Özkan, "Torku Konyaspor büyük bir camia ve önemli bir taraftar desteğine sahip. İnşallah onlar verecekleri destekle saha içerisinde bizi ateşleyecekler, bizde alacağımız galibiyetlerle ve sezon sonunda Süper Lig'e yükselerek onların desteğine en güzel hediyeyle karşılık vereceğiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.