Konyaspor borç içinde yüzüyor! Konya sanayicisi takıma destek vermiyor

Konyaspor borç içinde yüzüyor! Konya sanayicisi takıma destek vermiyor

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında Konya'dan birçok firma yer alıyor. Bu firmalar başta olmak üzere, genel olarak Konya sanayisi yeterince Konyaspor'a destek olmuyor. Takımın 1 milyar 50 milyon civarında borcu bulunuyor

Birçok Anadolu takımı gibi Konyaspor da ekonomik yönden büyük zorluklar çekiyor. Yeşil-beyazlı ekibin toplamda 1 milyar 50 milyon lira civarında borcu bulunuyor. Bu borç, sürekli olarak artıyor. Konyaspor camiası, şehrin kenetlenmesini ve büyük sanayi kuruluşlarının takıma destek olmasını istiyor. Kulüp yönetimi, bu düşünceyi yüksek sesle dillendirmese de taraftar beklentisini açıkça ifade ediyor.

konyaspor.webp

NEREDEYSE BÜTÜN YÜK YÖNETİMİN OMZUNDA!

Konyaspor, Konya sanayicilerinden yeteri desteği görmüyor. Mali anlamda en büyük yükü Anadolu Kartalı Konyaspor'un yöneticileri çekiyor. Dönem dönem yöneticiler ödemeleri cebinden yapmak, masrafları kendinden karşılamak zorunda kalıyor. Yöneticiler, bu meseleyi çok belirtmese de ekonomik yönden zorlu süreçlerden geçiyor.

KONYA'DA BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI VAR

Konya, sadece tarım ve hayvancılıkta değil; sanayi alanındaki gücüyle de adından söz ettiriyor. Konya'da üretim yapıp, dünyanın farklı noktalarına ihraç eden yüzlerce firma bulunuyor. Türkiye'nin dev sanayi kuruluşları arasında da Konya'dan birçok firma yer alıyor. Taraftar, bu sanayi kuruluşlarının şehrin gözbebeği olan Konyaspor'a destek vermesini istiyor. Anadolu Kartalı'na destek veren sanayi kuruluşları olsa da, desteğin yetersiz kaldığı biliniyor.

16-1.jpg

TARAFTAR SANAYİCİLERDEN DESTEK İSTİYOR

Taraftar, Konyaspor'un içinde bulunduğu ekonomik buhrandan dolayı sanayicileri de sorumlu tutuyor. Şehrin en büyük markası Konyaspor'a sanayi kuruluşlarının neden sahip çıkmadığı konusu, taraftarın aklını kurcalıyor. Cefakâr taraftar, bu konuda sanayicilerin inisiyatif almasını, elini daha çok taşın altına koymasını ve Konyaspor'a destek olmasını istiyor.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum