Konyaspor, Bolu’ya puan umuduyla gidiyor

Konyaspor, Bolu’ya puan umuduyla gidiyor

Bank Asya 1. ligde Play-Off mücadelesi veren Konyaspor’da, Cumartesi günü Boluspor ile oynanacak maçın hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor.

Kartallar, Bolu’ya bugün sabah gidecekler ve Termal otelde kampa girecekler. Kartal’da, Boluspor hazırlıkları önceki akşam taktik idmanıyla devam etti. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana dizinde sakatlık bulunan takım kaptanımız Tayfun Türkmen katılmazken, Koray İçten ve Oğuz Özden takımdan ayrı çalıştı. Uzun süredir sakat olan Uğur Akdemir ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan, 5'e 2 pas çalışması ile devam eden antrenmanda, daha sonra gruplar halinde top tekniğine dayalı çalışma yapıldı. Salı günü yapılan akşam çalışmasında sağ ayak bileğinden sakatlanan kaleci Haluk Tanrıseven bir süre takımdan ayrı yürüyüş yaparken, daha sonra son durumu kontrol edildi. Yine ayak bileğinden hafif şekilde bir rahatsızlığı bulunan Ahmet Görkem Görk ise düz koşunun ardından taktik çalışmada yer aldı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.

Boluspor maçının taktik çalışmasını dün gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda morallerin daha iyi olduğu gözlendi. Kartallar, Bolu’ya sabah kahvaltısından sonra giderek Termal otelde kampa girecekler ve akşam saatlerinde de ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar.  Konyaspor7da hedef, Bolu deplasmanından puanla dönerek Play-Off umutlarını sürdürmek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.