Konyaspor Basketbol’da rota yabancı transfer

Konyaspor Basketbol’da rota yabancı transfer

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da transfer çalışmaları sürüyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da yeni sezon için kadro kurma çalışmaları sürüyor. Başantrenörlüğe Okan Çevik’i getiren yeşil-beyazlılar, şu ana kadar iç transferde Hazer Avcı ile Cengiz Aydın Ergen, dış transferde ise Can Özcan, Tayfun Erülkü ve son olarak Sigortam, Net’ten 2.11’lik pivot Kemal Canbolat ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan 1.78 boyundaki gard Umut Geçen’i kadrosuna kattı.

Konyaspor’da yabancı arayışları devam ediyor. Yabancı transferinde hata yapmak istemeyen yeşil-beyazlılar ince eleyip sık dokuyor. Yabancı tercihini gard ve pivot bölgesi için kullanmayı düşünen Konyaspor’da, yönetimin yurt içi ve yurt dışından arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

LİGE KATILIM SÜRECİ 14 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

2021-2022 sezonunda basketbol liglerinde mücadele edecek takımlar için başvuru süreci devam ediyor ING Basketbol Süper Ligi (BSL), Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL), Türkiye Basketbol Ligi (TBL), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ne (TB2L) katılacak kulüplerin 14 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar belirtilen katılım şartlarını yerine getirerek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BSL, KBSL, TBL ve TKBL başvuruları, kulüp bilgi sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.