Konyaspor başkanı Korkmaz yıldızları tribünden takip etti

Konyaspor başkanı Korkmaz yıldızları tribünden takip etti

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz hafta sonu tribünden maç takip etti. Korkmaz yeşil-beyazlı kulübün yıldız adaylarını final maçlarında yalnız bırakmadı.

Konya Futbol Amatör Küme U11,U12, U13 liglerinde final maçları haftasonu Dumlupınar sahasında oynandı.
U11 Liginin şampiyonluk maçında Kornyaspor ile Karatay Belediyespor karşı karşıya geldi. Karatay Belediyespor 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak Konya şampiyonu oldu.

whatsapp-image-2024-07-01-at-11-34-30-2.jpeg
U12 Liginin final maçında ise Konyaspor ile İkoniaspor karşı karşıya geldi. Normal süresi golsüz sona eren maçı İkoniaspor penaltılarla 5-4 kazandı. Bu maçın ardından ise U13 Liginin şampiyonluk müsabakasında Konyaspor ile Selçuklu Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadaleyi Konyaspor 4-1 kazanarak şampiyon oldu. Karşılaşma sonunda takımlara kupaları verildi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-11-34-30.jpeg

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz da tüm maçları tribünden takip etti. Başkan Korkmaz’a Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı ve altyapı koordinatörü Yunus Altınbeyaz da eşlik etti. Çocuklar ve veliler organizasyon boyunca Başkan Ömer Kormaz ve teknik direktör Ali Çamdalı’na yoğun ilgi gösterdi. Korkmaz ve Çamdalı birçok taraftar ile fotoğraf çektirerek imza verdi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-11-34-26.jpeg
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.