Konyaspor A 2 Takımı, Trabzonspor’u ağırlıyor

Konyaspor A 2 Takımı, Trabzonspor’u ağırlıyor

Konyaspor A2 takımı bugün saat:13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü isimlerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

 Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılarda hedef 3 puan almak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Trabzonspor maçının zor geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken, “Bugün kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kadrosunda iyi oyuncular var, ancak bizde çok iyi bir ekibiz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grupta bugün oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: Konyaspor-Trabzonspor, Giresunspor-Gaziantepspor, Adanaspor-Samsunspor, Çaykur Rize-Diyarbakırspor, Ankaragücü-Kardemir Karabük, Kayseri Erciyes-Mersin İdmanyurdu, Orduspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2.11.2010 Salı günü Kayserispor-Gençlerbirliği.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.