Konyaspor A 2 Takımı Sivas yolcusu

Konyaspor A 2 Takımı Sivas yolcusu

A2 Futbol Ligi 2. Gurup'ta mücadele veren Konyaspor A2 takımı, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını dün Konyada Antrenör Salih Eken nezaretinde yaptığı antrenmanl

Yeşil-Beyazlılar bugün sabah karayolu ile Sivas’a hareket etti. Bura da son çalışmasını yapacak olan temsilcimiz daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Genç Kartallar’da önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak.
Sivasspor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken" Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Konyaspor olarak bu maçın zorluk derecesini çok iyi biliyoruz. Geçtiğimiz Pazartesi günü kendi evimizde MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek büyük moral bulduk. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Hedefimiz en iyi futbolumuzu oynayıp, Konya'ya 3 puanla dönmek" dedi.
Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grup'ta Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: Sivasspor-Konyaspor, Karabükspor-Giresunspor, Ankaragücü-Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Kayserispor, Samsunspor-Kayseri Erciyes, Diyarbakırspor-Orduspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.