Konyaspor A 2 Takımı liderliğe yükseldi

Konyaspor A 2 Takımı liderliğe yükseldi

TFF A 2 Ligi 4 grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor sezonunun 5. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyasporu konuk etti.

Yeşil-beyazlı ekip penaltıdan bulduğu 2 golle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Konyaspor aldığı bu galibiyetle art arda 4. maçını kazanmış oldu ve liderlik koltuğunu Kayseri Erciyesspor’dan devraldı.  Konyaspor Antalyaspor maçı öncesinde 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi alarak 9 puan toplamıştı.
Topladığı 9 puanla 2. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip son maçta galibiyet sayını 4 yaparken puanının da 12'ye yükseltti. Sezona Kayseri Erciyesspor’a evinde 2-0 yenilerek başlayan Konyaspor daha sonra oynadığı 3 maçı da kazanmasını bildi. Erciyes maçından sonra deplasmanda Gaziantepspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekip burada ilk galibiyetini 1-0’lık skorla aldı. Konyaspor 3. hafta ise sahasında Adanaspor’u konuk etti.
Yeşil-beyazlı ekip bu maçı da 2-1 kazanarak puanını 6 yaptı. Elazığspor’u da deplasmanda 1-0 yenen temsilcimiz seriyi devam ettirdi ve evinde Antalyaspor’u 2-0’la geçti. Konyaspor sezonun 6. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. 10 takımın bulunduğu grupta 9. sırada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un 4 puanı bulunuyor. Gaziantep temsilcisi oynadığı 5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 3’te yenilgi aldı.
A2 Ligi 4. grupta 5. hafta alınan topul sonuçlar şu şekilde: Konyaspor 2-0 Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor 0-0 Elazığspor, Adanaspor A.Ş. 1-1 Kayseri Erciyesspor, Kayserispor 3-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor. Ligde 6. haftanın programı şu şekilde: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor, MKE Ankaragücü-Kayserispor, Kayseri Erciyesspor-Mersin İdman Yurdu, Elazığspor-Adanaspor, Medical Park Antalyaspor–Gaziantepspor
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.