Konyaspor A 2 Takımı Kayseri sınavında

Konyaspor A 2 Takımı Kayseri sınavında

A2 Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor A2 Takımı bugün kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor ile karşılaşacak

15.30’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılığını ise Mustafa Saraçoğlu ve Mehmet Özdil yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Ertugan. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimizde hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak.

Kayserispor maçını kazanarak kaybedilen 2 puanı telafi etmek istediklerini ifade eden Konyaspor A2 Takımı Antrenörü Salih Eken” Gençlerbirliği karşısında çok iyi bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonuna girdik, ancak değerlendiremedik. Yinede 1 puanla Konya’ya döndüğümüz için mutluyuz. Bu maç geride kaldı artık. Önümüzde Kayserispor maçı var. Hedefimiz bu maçı kazanarak kaybedilen 2 puanı telafi etmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta 32. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Konyaspor-Kayserispor, Diyarbakır-Samsunspor, Sivasspor-Gaziantepspor, Çaykur Rize-Mersin İdmanyurdu, Adanaspor-Gençlerbirliği, Giresunspor-Kayseri Erciyes, Ankaragücü-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor-Trabzonspor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.