Konyaspor 3 puana kilitlendi

Konyaspor 3 puana kilitlendi

Konyaspor’da izin bitti ve Manisaspor maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı.

Pazartesi akşamı, şampiyon adaylarından Trabzonspor ile karşı karşıya gelen ve maçtan 2-1 yenik ayrılarak 8 hafta süren galibiyet hasretini yine dindiremeyen yeşil-beyazlılar, Salı günü izini yaptılar.. Konyaspor’da, dün akşam yapılan yenileme antrenmanında Trabzon maçında oynayanlar düz koşu yaparak tesislere geçerken, diğer oyuncular ise tekniğe dayalı biri çalışma gerçekleştirdiler.. Bugün ve yarın da taktik ağırlıklı çalışmalar yapacak olan Kartallar Manisa’ya muhtemelen Cumartesi sabah gidecekler. Manisa maçı öncesi kırmızı kart cezalısı İbrahim Ege dışında eksik yok. Rahatsızlığı nedeniyle Trabzon maçında forma giyemeyen Adnan’ın da Manisa’da takımdaki yerini alacağı bildirildi..
Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcumlar Manisa maçı öncesi galibiyete kilitlendiler.. Manisaspor’un yenilmeyecek biri takım olmadığını belirten yeşil-beyazlı yöneticiler, “Trabzon maçında iyi mücadele ettik. Zaman zaman oyunun hakimi de bizdeydi. Pozisyonlarda bulduk, ancak atamadık. Manisaspor’u evinde yenerek alacağımız 3 puanla birlikte moral ve güven tazeleyeceğiz” şeklinde konuştular.
Öte yandan, Pazar günü saat 17.00’de oynanacak Manisaspor-Konyaspor maçının biletleri de dünden itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesinde, Biletix internet sitesi çağrı merkezinde satışa çıktı. Maçın bilet ücretleri; kapalı üst 20 lira, kapalı alt A-C 10 lira, açık 5 lira, Spil ve Gediz kale arkası 3 lira ve misafir seyirci için 3 lira olarak açıklandı. 
MAÇIN HAKEMİ:HÜSEYİN GÖÇEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 11. haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı.  Yapılan açıklamaya göre Konyaspor’un deplasmanda Manisaspor ile  7 Kasım Pazar günü oynayacağı 11.hafta maçında İstanbul bölgesinden FİFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'i görev yapacak. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa İspiroğlu ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Nihat Akman. Spor Toto Süper Lig'de 11.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle:
Cuma günü  saat 20:00 Kayserispor-Gençlerbirliği: Kuddusi Müftüoğlu. Cumartesi günü saat 14:30 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Bucaspor: Fırat Aydınus, Saat 16:00 Antalyaspor-Bursaspor: Süleyman Abay, Saat 17:00 Ankaragücü-Gaziantepspor: Yunus Yıldırım, Saat 19:00 Fenerbahçe-Eskişehirspor: Bünyamin Gezer. Pazar günü, saat 14:30 Sivasspor-İstanbul B.Ş.Bld.Spor: Mustafa Kamil ağabeytoğlu, Saat 17:00 Manisaspor-Konyaspor: Hüseyin Göçek, Saat 19:00 Trabzonspor-Galatasaray: Halis Özkahya. Haftanın son maçı ise pazartesi günü Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan bu karşılaşmayı da Bülent Yıldırım yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum