Konyaspor 3 puan peşinde!

Konyaspor 3 puan peşinde!

Konyaspor bugün deplasmanda Adana Demirspor karşısında ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek

Konyaspor bugün deplasmanda Adana Demirspor karşısında ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Trabzon'dan Mustafa Aydın yönetecek. Bu zorlu karşılaşmayı TRT spor naklen yayınlayacak
Torku Konyaspor, ligde 4. ve 2. deplasman maçında bugün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.  Adana 5 Ocak stadında oynanacak maçta Trabzon bölgesinden Mustafa Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını Hakan Atilla Gökbilgin ve Mehmet Metin yaparken, maçın dördünü hakemi Ali Şükrü Beldüz.. Ligin ilk 3 haftasında galibiyetle tanışamayan ve Adana Demirspor’u evinde yenerek bu hasreti dindirmeyi amaçlayan Tourku Konyaspor’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.. Takımda moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Bugün saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak.

Konya’daki hazırlıklarını Perşembe sabah antrenmanıyla tamamlayan ve öğleden sonra Mersin’e giderek Hilton otelde kampa giren yeşil-beyazlı’lar, Adana maçının son çalışmasını dün akşam saatlerinde Mersin’de gerçekleştirdi.. Kafilede 20 futbolcu yer aldı. Torku Konyaspor’da, sakatlıkları süren Semih ve Ali Zeytuni ile kart cezalısı Ali Turan bu maçta oynayamayacak. Hafif sakat olan Ali Dere’nin durumu ise dün antrenmanda belli olacaktı. Ali oynamaması halinde muhtemelen Atilla ilk 11’de çıkacak. Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar:  Kaya- Tolga, Erkan (Erdinç), Selim, Bilal Aziz- Şenol, Serkan (İshak)- Erdal, Recep, Ali Dere (Atilla)- Sinan. Konyaspor ile Adana Demirspor, bugün 20. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan maçlarda 6 kez Konyaspor, 8 defa Adana Demirspor galip geldi. 5 maçta ise eşitlik bozulamadı. Trabzon bölgesi hakemi Mustafa Aydın ise Torku Konyaspor’un ilk maçına çıkacak.  

ÖZKARA:KAZANMAYA MECBURUZ

Bugün Adana Demirspor ile zorlyu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da morallerin iyi olduğu, takımda tek düşüncenin galibiyet olduğu belirtilirken, yeşil-beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü Hüsnü Özkara, bu maça galibiyet için çıkacaklarını, bunun için de herkesin elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağına söyledi. Adana Demirspor'un futbol mantalitesini bildiğini söyleyen Özkara, “Sıradan bir takım değil, ama yenilmeyecek bir takım da değil, biz iyi mücadele edersek rahat kazanırız” dedi. Adana Demirspor'un sıkıntılı günler geçirdiğini de ifade eden Özkara, “Adana Demirspor'un sıkı bir taraftarı var. Taraftarla yönetim arasında sıkıntıları var. Bunlar tasvip edilecek konular değil. Bizi ilgilendirmiyor zaten. Ancak, oyuncuların üzerinde bir baskısı var Adana Demir taraftarının. Bizim maça kazanmak için çıkacaklar. Çakılı bir savunmayla mücadele edeceklerini düşünmüyorum. Gol atabilmek için açık oynayacaklar, bu da bizim işime yarayacak. İnşallah iyi maç olur ve kazanan da biz oluruz.”
Takımda önemli bir eksiğin olmadığını da ifade eden Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Biz geçen hafta futbol adına golün dışında  herşeyi yaptık. İyi mücadele ettik, rakibe pozisyon vermedik, ancak girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremedik. İnşallah bu maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendirip, ilk galibiyetimizi alırız. Bu galibiyetin takımı ateşleyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum