Konyaspor 3 antrenman birden yaptı

Konyaspor 3 antrenman birden yaptı

Bolu kampında tempoyu artıran Atiker Konyaspor, cumartesi günü 3 antrenman birden yaptı.

Bolu kampında tempoyu artıran Atiker Konyaspor, cumartesi günü 3 antrenman birden yaptı. Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede’de yaptığı birinci etap kampıyla devam eden Atiker Konyaspor, günün üçüncü ve son antrenmanını akşam saatlerinde Kaya Green Park Hotel Sahası’nda yaptı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Samuel Eto’o takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka ile birlikte çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan, 5’e 2 ile devam eden antrenman savunma ve hücum organizasyonları ile minyatür kalelerde çift kale maç ile devam etti. Oyuncular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

2 Temmuzda start verdiği yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz’dan beri Bolu Gerede’de yaptığı birinci etap kampı ile devam eden Atiker Konyaspor, dün öğle saatlerinde yaklaşık 1 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, el topu ile devam etti. Antrenman üç grupta oynanan 5’e 2 ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.