‘Konya’nın sorunlarını CHP çözer’

‘Konya’nın sorunlarını CHP çözer’

CHP Konya İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. CHP’nin danışma kurulu toplantısında, CHP’nin iktidarıyla ülkenin sorunların çözüleceği mesajı verildi.

Toplantıya CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Parti Meclisi Üyeleri Ali Abbas Ertürk, Hikmet Erbilgin, Yalçın Görgöz, YDK Üyesi Nurdan Yücal, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililer katıldı. Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirilen CHP Konya İl Danışma Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Genel seçimlerde oyumuzu yükselttik. Yerel seçimlerde de Konya’da 5 belediyeyi aldık. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Partimizin iktidarı yakındır. Bunu görüyoruz. Birlikte dayanışma içinde çalışmaya devam ederek, önümüzdeki seçim sürecinde eksikliklerimizi belirleyip partimizi iktidara taşıyarak, ülkemizin, şehrimizin ve vatandaşlarımızın yaşadığı tüm sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

KONYA’NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise ortak bir sinerji yakalayarak, Türkiye’nin birinci partisi olduklarını dile getirdi. Bektaş, “Genel seçimde oyumuzu Konya’da 130 binden 200 bine artırdığımızı dikkatlerinize sunuyorum. Emin olun bize halkımız tarafından bir kredi açıldı. Bu ortak sinerji yerel seçimlerde de devam etti. DSİ’den, KOP’tan fikirler alarak çözüm önerilerimizle birlikte Konya’nın sorunlarını takip ederek, gündeme taşıyoruz. CHP’nin iktidarında hiçbir vatandaşımız ve bölgemiz dışlanmayacaktır. Eşit hizmet verilerek, bütün vatandaşlarımız ülkemizin kaynaklarından eşit oranda faydalandırılacaktır. Ülkemizin geldiği noktaya da bakarsak, günden güne sorunlarının arttığı bir süreçten geçerken, bu sorunları çözecek olan tek parti, partimiz CHP’dir” diye konuştu.

MÜLTECİ SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ESAT’LA GÖRÜŞÜLMELİ

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk de “Ülkemizin sorunlarını çözecek bir parti olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Genel başkanımızın da dediği gibi, bu ülkenin sorunlarını çözmek istiyoruz. Diyalog kapısını açık tutup, muhalefeti güçlendireceğiz. Ülkemizde son günlerde talihsiz olaylar yaşanıyor. Mülteci konusunda bütün herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Cumhurbaşkanının muhalefeti suçlaması yanlıştır. Başka devletlerin iç işlerine karışmaya devam edilirse bu sorunda bu hale geliyor. Bu sorunun muhatabı Esat’tır. Esat’la görüşülüp, geri dönüşler yapılmalıdır. Barışçıl ve ülkemizin faydasına olan bir yaklaşılma bu sorunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.