Konya’nın bu mahallesine tatil köyü kuruluyor! 2025'te tamamlanacak

Konya’nın bu mahallesine tatil köyü kuruluyor! 2025'te tamamlanacak

Kızılkaya İnşaat Mimarlık, Konya’da yeni bir projeyi hayata geçirecek. Firma, bungalov termal tatil köyü kuracak ve villalar inşa edecek. Bungalov villalar, Konya’nın Karatay ilçesinin İsmil Mahallesi’ne yapılacak.

Karatay’ın İsmil Mahallesi şehir merkezine 50 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Kızılkaya İnşaat Mimarlık, tatil köyünün inşa edileceği alanın doğayla iç içe ve huzurlu bir yaşam alanı olduğunu belirtti. Konut tipi ise 4+1 şeklinde olacak. Termal villalar, brüt 200 metrekareden oluşacak. Her villa, müstakil arsasıyla birlikte satılacak. Bahçeler ortak alan değil, tamamen villa sahiplerine özel olacak.

1000121066.jpg

TAM MAHREMİYET GÖZ ÖNÜNE ALINIYOR

Arsanın büyüklüğü 550 metrekare ile 700 metrekare arasında değişecek. Villalar site şeklinde inşa yapılacak. Site güvenlikli olacak. Sitenin içinde toplamda 82 adet premium termal villa bulunacak. Toplam arazi alanı da 85 bin metrekare genişliğinde olacak. Kızılkaya İnşaat Mimarlık vatandaşların doğayla iç içe bir yaşam alanında olacağını ifade etti. Villalar, tam mahremiyet göz önünde bulundurularak tasarlandı. Villalar çok amaçlı kullanıma açık olacak. Tatil köyü projesi kullanıcılara birçok seçenekleri sunacak.

1000121064.jpg

VİLLANIN İÇİNDE YOK YOK

Villalar, yazlık, kışlık ev olarak kullanılabilecek. Evler, bahçeli olacak. Ahşap, şifalı su ve toprağın harmanlandığı projenin sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sunması bekleniyor.
Yine her villada özel spa ve havuz imkânı olacak. Villanın içinde termal havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı olacak. Bahçede de özel havuz yer alacak. Her villanın çatısına yerleştirilecek güneş panelleri ile ayda 7 bin TL, yılda 84 bin TL elektrik üretimi sağlanacak. Bu gelir, site aidatlarını karşılayarak enerji maliyetlerini sıfıra indirecek ve sürdürülebilir, çevre dostu bir yaşam sunacak. Villaların teslim tarihi ise 2025 yılı sonu olacak. Villa almayı düşünenlere esnek ödeme planları sağlanacak.

1000121070.jpg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum