Konyalıyı Fenerbahçe sevindirdi!

Konyalıyı Fenerbahçe sevindirdi!

Süper Ligde 2010-2011 Futbol sezonu geride kaldı. 34 haftanın sonunda bu sezon yeniden Süper Ligde mücadele eden Konyaspor, lige veda eden 3 takımdan biri oldu.

Dün sona eren ligde şampiyonluk ipini Fenerbahçe göğüsledi ve taraftarlarını sevince boğdu. Kısacası Konyalı Fenerbahçeliler, yeşil-beyazlı ekibin lige veda etmesi ile üzülürken Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ile coştu.

Süper Lig’de nefes nefese bir sezon geride kaldı, ipi Fenerbahçe göğüsledi. Sivas’ta kazanan Fenerbahçe, 18. şampiyonluğunu ikili averajla elde etti, Aykut Kocaman bir kez daha Trabzonspor’u üzen isim oldu. 6. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Sol kanatta orta alanda topla buluşan Andre Santos, Alex ile verkaça girdi. Alex’in topuk pasıyla yeniden topla buluşan Andre Santos, sol kanattan hızlı bir şekilde ceza alanına girdikten sonra çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1.20. dakikada Sivasspor skora dengeyi getirdi. Sedat, köşe bayrağı yakınlarından meşin yuvarlığı ceza alanına göndermek istedi. Bu pozisyonda Lugano’ya çarparak yükseklik kazanan topu, Kadir kafayla kale alanına indirdi. Müsait pozisyondaki Navratil, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-1.

41. dakikada ceza alanı dışında topu önünde bulan Selçuk’un yerden sert şutunda, zeminin de ıslak olması nedeniyle kaleci Korcan, üzerine gelen topu kontrol edemeyince meşin yuvarlak filelere gitti: 1-2. 50. dakikada Emre’nin ceza alanı dışında düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanmak için topun başına Alex geçti. 51. dakikanın ilk saniyelerinde Alex’in şık vuruşunda top, “Doksan” tabir edilen yerden geçerek filelerle buluştu: 1-3. 65. dakikada gelişen Sivasspor atağında Eneramo’nun pasıyla topu önünde bulan Erman, uzak mesafeden yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-3. 67. dakikada Fenerbahçe tekrar farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan kazanılan korner atışını Alex, Emre ile paslaşarak kullandı. Emre’nin ceza alanına gönderdiği topu Yobo, kafayla filelere gönderdi: 2-4. 90 1. dakikada Mehmet Yıldız’ın ceza alanına ortasında Erman şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-4

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.