Konyalıların mangal için tercih ettiği parkla ilgili kritik karar!

Konyalıların mangal için tercih ettiği parkla ilgili kritik karar!

Konyalılar mangal yakmak için park arıyor. Şehirde yaşayanların en çok tercih ettiği parklardan birisiyle ilgili yeni karar alındı.

Hafta sonu gelince ailesi ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyenler piknik yapacak park arayışına giriyor. Bazı şehirlerde mangal yakma alışkanlığı çok fazla. Bu şehirlerden birisi de Konya. Haftanın yorgunluğunu atmak isteyen Konyalılar hem piknik yapmak hem de mangal yakmak için park arayışına giriyor.

bangal.jpg

Bu yıl sıcak havadan dolayı ormanlık alanlarda ateş yakmak yasaklandı. Konya merkeze yakın olup mangal yakılabilecek alanlardan bir tanesi Ankara yolunda yer alan Birlik Parkı. Söz konusu parkta pazar günleri yer bulmak neredeyse imkansız.

birlik-parki-konya.jpg

Parktaki en büyük eksik ise mescit ve tuvalet olarak biliniyordu. Konya Büyükşehir Belediyesi Birlik Parkı'na mescit ve tuvalet yaptıracak. Yaklaşık 310 metrekare inşaat alanı için ihaleye çıkıldı. İnşaatın yer tesliminden sonra 120 günde tamamlanması hedefleniyor. İhaleye katılmak isteyenler için son teklif verme tarihi ise 28 Ağustos olarak belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum