Konyalılardan yoksul öğrencilere  kıyafet yardımı

Konyalılardan yoksul öğrencilere kıyafet yardımı

Başlattıkları kampanya ile ilgili konuşan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Bir çocuğun mutluluğu biz öğretmenler için en güzel hediyedir” dedi.  

Başlattıkları kampanya ile ilgili konuşan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Bir çocuğun mutluluğu biz öğretmenler için en güzel hediyedir” dedi.  

Eğitim-İş Konya Şubesi yönetim kurulu sosyal sorumluluk amacıyla anlamlı bir kampanya düzenleyerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Bir çocuğun mutluluğu biz öğretmenler için en güzel hediyedir” dedi.  

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yiğit, "Bizler öğretmeniz, bizler için en büyük hedef, Başöğretmeniz olan Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda, ülkemizin yarınlarını inşa etmektir. Mutlu yarınlar için mutlu çocuklar yetiştirmenin gerekliliği bilinciyle, hepimiz büyük özveriyle mesleğimizin gereklerini her zaman yerine getirmekteyiz. İşte bu anlayışla sosyal sorumluluk amacıyla Eğitim-İş Konya Şubesi olarak öğretmenlerimiz adına bot ve mont ihtiyacı olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını şubemizin gücü nispetinde karşılamak istedik ve büyük bir mutlulukla bunu gerçekleştirdik. Sendikamıza üye olan öğretmenlerimiz bu projeye doğal olarak katkı sağlamış oldu. Tüm üyelerimize tekrar teşekkür eder” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.