Konyalı teknik adama milli görev

Konyalı teknik adama milli görev

Konya spor camiasının yakından tanıdığı teknik direktör Mehmet Yıldırım U16 Milli takımının başına getirildi.

Konya sporuna futbolcu ve teknik adam olarak hizmet eden Yıldırım Karabağ Gençlerbirliği’nde başladığı futbol hayatına Konyaspor Ankaragücü, Trabzonspor, Karşıyaka ve Elazığspor’da profesyonel olarak devam etti. Mehmet Yıldırım futbolcu olarak hizmet ettiği Konyaspor’a geçtiğimiz dönemlerde de yardım antrenör görevinde bulundu. Yıldırım ayrıca Konya Şekerspor ve Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

KONYA’DA BİR İLK

Mehmet Yıldırım aldığı bu görevle Konya sporunda bir ilke imza attı. Yıldırım’dan önce milli takımlarda teknik direktörlük görevinde bulunan Konyalı bir isim olmadı. Mehmet Yıldırım aldığı görevden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. “ Bir Konyalı spor adamı olarak U16 milli takımının başına getirilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Amacım ülke futboluna en iyi şekilde hizmet etmek. Konyalı Mehmet Yıldırım olarak buralarda Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

HEDEFİM KONYASPOR

U 16 Milli Takım teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Yıldırım hedefinin daha yukarılar olduğunu ve Atiker Konyaspor’a teknik direktör olmak istediğini ifade etti. Yıldırım: “ Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek daha başarılı işlere imza atmak istiyorum. Hedefim futbolcu olarak hizmet ettiğim Konyaspor’a teknik direktör olarak da hizmet etmek” diye konuştu. Genç Milli takımlarda Trabzonspor Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarında top koşturan eski futbolcular görev alıyor. Mehmet Yıldırım’ın böyle bir önemli göreve gelmesi de Konya spor camiasını sevindirdi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.