Konyalı raketler 1.lig sınavına gidiyor

Konyalı raketler 1.lig sınavına gidiyor

Konya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü sporcuları önümüzdeki hafta içersinde İzmirde gerçekleştirilecek 1. lig'e terf i maçları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp tesislerinde yapılan basın toplantısı ile takımın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Tevfik Buğdaycı hazırlıkların tamamlandığını ve 1. lig'e terfi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  Buğdaycı kısa bir süre önce göreve geldiklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk olarak kulübümüzün alt yapı eksikliklerinin çözülmesine çalıştık. Bu noktada şu anda herhangi bir eksik bulunmuyor. Ardından gençlerimizin eğitimine eğilerek onların daha başarılı olmaları için çalışmalara başladık. Bazi sporcularımız Adana'ya ve Eskişehir'e turnuvalara katılarak iyi dereceler elde ettiler. Yıllardır nihai hedefimiz İzmir'de yapılacak 1. Lig'e terfi maçlarında başarılı olmaktıır. İnşallah bunu da başaracağız." dedi.
Başkan Buğdaycı, sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Konya tarihinde ilk defa kurulan düzenli bir bayan tenis takımımız İzmir'e gidecek ve orada 1. lig için mücadele edecek. Erkek takımımız zaten var. Tüm takımımız şu anda hazır. 20 Eylül günü takımımız İzmir'e giderek bir hafta orda mücadele edecekler. Gerçekten güçlü rakiplere karşı, iyi transferler yapan takımlara karşı mücadele edeceğiz. Ancak biz bunun yerine kendi altyapımıza yönelmiş durumdayız. Ne kadar başarılı olacağımızı göreceğiz. Umarım kulübümüz adına başarılı bir turnuva geçer."  
Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Erkek ve Bayan takımlarında şu isimler bulunuyor: Abdullah Yılmaz, Onur Melik, Abdurrahman Engin,Onur Gücüyener, Yağız Efe, Mustafa Karalezli, Nadide Aslıhan Pektaş, Burcu Emre, Birsen Büyükünaldı, Hande Eren Talu Arp, Çağsu, Yıldız, Seren Yamaner, Zeynep Ezgi Özkaynak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.