Konyalı isim Büyükşehir Belediyesi'ne istifa dilekçesini verdi!

Konyalı isim Büyükşehir Belediyesi'ne istifa dilekçesini verdi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Bozkır Belediyesi Meclis Üyesi Ali Çelik, partisinden istifa etti. Çelik, yoluna bağımsız meclis üyesi olarak devam etme kararı aldı.

Konya'da 31 Mart yerel seçimi sonrası istifa furyası devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'ndeki (YRP) istifaların ardından bir istifa haberi de BBP'den geldi. Yerel seçimde Bozkır'dan seçimi açık ara farkla kazanan BBP, bir meclis üyesinin istifasıyla sarsıldı. BBP'li Ali Çelik, hem Konya Büyükşehir Belediyesi'ne hem de Bozkır Belediyesi'ne istifa dilekçesini sundu. Çelik'in istifası kabul edildi. Çelik, yoluna bağımsız devam edecek.

434040109-10229200554789935-137539628742080821-n.jpg

'BÖYLE DAHA FAYDALI OLACAĞIM KANAATİNE VARDIM'

İstifa sonrası Merhaba Gazetesi'ne konuşan Ali Çelik, istifaya dair şunları söyledi: “Çok kıymetli Bozkırlı hemşehrilerim; 31 Mart 2024'te seçildiğim BBP meclis üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.

konyada-bu-kurum-2-milyon-liralik-motorin-satin-alacak-13.png

Yoluma şimdilik Bağımsız Bozkır Belediye Meclis ve Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi olarak devam etme kararı aldım. Bozkır'a böyle daha faydalı olacağım kanaatine vardım. Bozkır'ın ve mahallelerimizin meselelerini Konya Büyükşehir Belediyesi'nde savunacağımı ve anlatacağımı bildiririm.”

konyada-bu-kurum-2-milyon-liralik-motorin-satin-alacak-14.png

İNTERNET SİTESİNDE DE GÜNCELLEMEYE GİTTİLER!

Çelik'in istifası sonrası, Konya Büyükşehir Belediyesi internet sitesi Meclis Üyeleri kısmında da değişikliğe gidildi. Çelik'in isminin ve resminin bulunduğu Bozkır kısmında parti logosu ve BBP'nin ismi kaldırıldı. Çelik için 'Bağımsız' ibaresi yer aldı.

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum