Konyalı firma Afrika'dan dev makine siparişi aldı! Üretim tam 8 ay sürecek

Konyalı firma Afrika'dan dev makine siparişi aldı! Üretim tam 8 ay sürecek

Konya'nın en büyük fabrikaları arasında yer alan İmaş Makina yeni bir sipariş aldı. Söz konusu sipariş kapsamında dev un değirmeni üretilecek. Üretim ve teslimat tam 8 ay sürecek.

Türkiye genelinde un değirmeni üretimi denince akla Konya geliyor. Loras Holding bünyesinde 1989 yılında kurulan İmaş Makina un değirmeni üretiminde lider bir firma olarak biliniyor. İmaş, tahıl değirmenciliğinde Milleral, yem fabrikalarında Viteral, şeritli testere sektöründe Cuteral, çelik yapı sektöründe Steral ve satış sonrası hizmetlerde ise ProSupport markalarıyla faaliyet gösteriyor.

whatsapp-image-2024-08-23-at-11-32-56.jpeg

TESLİMAT 8 AY İÇERİSİNDE YAPILACAK

Dünya genelinde 100'den fazla ülkeye ihracat yapan firma yeni aldığı siparişle dikkatleri üzerine çekti. Bu kapsamda Afrika'daki bir müşteri toplam 3200 tonluk un değirmeni siparişinde bulundu. Fabrikanın yıllık üretim hacminin yüzde 30'una denk gelen sipariş sevindirdi. Üretim aşamasının tamamlanmasının ardından montajın 8 ay içerisinde yapılması bekleniyor.

whatsapp-image-2024-08-23-at-11-39-53.jpeg

İmaş Makina tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizle Afrika'da mukim bir müşterimiz arasında 4x800 toplam 3,200 tonluk un değirmeni kurulumu sözleşmesi imzalanmış olup bu sözleşmeye istinaden avans ödemesi şirketimiz hesabına ulaşmıştır. Bu satışın sevkiyatının 8 ay sonra yapılması planlanmaktadır. Bu büyük projenin makine parkı, şirketimizin yıllık üretim hacminin yaklaşık yüzde 30'una tekabül etmektedir. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

masy-93993.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.