Konyalı ailenin yerli ve milli  otomobil TOGG mutluluğu

Konyalı ailenin yerli ve milli otomobil TOGG mutluluğu

Türkiye’nin yer ve milli otomobili TOGG'un ön siparişleri 16-27 Mart tarihleri arasında alındı. 30 Mart'ta yapılan kura çekilişi ile 20 bin TOGG sahibini bulacak.

Çekiliş sonrası aracı hak edenlere araçları teslim ediliyor. Geçtiğimiz hafta Konya'ya bir TOGG daha geldi. TOGG'un yeni sahibi ise Konyalı üniversite öğrencisi Doğukan Çetinkaya ve ailesi oldu. TOGG talihlisi olduğunu belirten Çetinkaya, “TOGG, Konya'da çok ilgi görüyor. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

45-50 DAKİKADA ŞARJI YÜZDE 20'DEN 80'E ÇIKIYOR

Konyalı Doğukan Çetinkaya, 2 bin 315. sırada olduklarını, araçlarının ise kendilerine 1 hafta önce teslim edildiğini söyledi. Daha önce çok farklı araçlar kullandığını ifade eden Çetinkaya, “Bu aracın verdiği keyfi, başka araç vermedi. TOGG'dan sonra şarj istasyonlarının sayısı çok arttı. Her mevkide, 2-3 kilometrede bir şarj istasyonları var. 45-50 dakika arasında yüzde 20'den yüzde 80'e çıkıyor aracın şarjı. Bu şarjla, aracın 450-500 kilometre gittiği söyleniyor. Aracın bir anda yükselmesi çok hızlı” şeklinde konuştu.

TOGG BİZE ÖMÜRLÜK OLDU

TOGG sahibi olmaktan ve bu aracı kullanmaktan çok mutlu olduğunu da dile getiren Çetinkaya, şunları kaydetti: “Çok mutluyuz ve gururluyuz açıkçası. TOGG, tüm dünyada Türkiye'yi temsil ediyor. Kalite algısı olarak Mercedes'ten de, Audi'den de ve daha birçok araçtan da çok çok iyi TOGG. 'Satar mısın' diyenler oldu. Satmayı düşünmüyoruz. Ömürlük bir araç oldu bizim için. Trafikte çok ilgi görüyoruz. Millet, camdan çıkıyor ve ''Araba çok güzelmiş' diyorlar. Korna basıyorlar. 'Dur da bir TOGG'a bakalım' diyorlar. Tekrar ifade ediyorum, çok mutluyuz.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum