Başkan Öztürk’ten KARBİAD’a ziyaret

Başkan Öztürk’ten KARBİAD’a ziyaret

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği’nin (KARBİAD) düzenlediği Tecrübe Paylaşımları Programı'na konuk oldu.

Programda, Başkan Öztürk sektördeki engin tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Türkiye ve Konya ekonomisindeki güncel gelişmeleri değerlendiren Öztürk, özellikle Konya ekonomisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Konya’daki tüm kurumların birlikte hareket etmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Öztürk, “Oda olarak tüm projelerimizi üyelerimizle birlikte tüm Konya’nın fayda görmesi için hayata geçiriyoruz. Bu faydanın en üst düzeyde artması için Konya’daki tüm kurumların birlikte hareket etmesi için çalışıyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarının ve mesleki derneklerin taleplerine değer veriyoruz. Bundan sonra da taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Konya tüm kurumları ile sağladığı birlikteliğin sonuçlarını almaktadır. Gelecek hedeflerimize ilerlerken en büyük avantajımız bu birlik ve beraberliktir” dedi.

Öztürk, iş dünyasında başarılı olmanın sırlarına dair ipuçları vererek, katılımcılara yol gösterdi. Tecrübelerini samimiyetle aktaran Öztürk, katılımcılara iş hayatında başarılı olmak için izlemeleri gereken adımlar hakkında değerli bilgiler sundu. Program, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.