Konya'daki Elazığlılar buluştu

Konya'daki Elazığlılar buluştu

Konya'daki Elazığlılar, düzenlenen programda biraraya geldi.

Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen programa yoğun katılım oldu. Programa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Bülent Aksoy, Elazığlı Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, Avukat Ali Kil ve Ömer Özler, Emekli Astsubay Hamit Akgün ve çok sayıda Konya'da Elazığlı aile ve öğrenci katıldı.

Elazığlılar, dernek binasında verilen yemek ile bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Bülent Aksoy yaptı. Aksoy, “Programımıza katılım sağlayan herkese teşekkürü borç biliyorum. Sizleri burada her geçen gün fazlasıyla görmek bizleri daha çok mutlu ediyor. Dernek olarak 1997 yılında kurulduk. Dernek olarak kurulduğumuz günden itibaren gelişme göstererek bugünlere geldik. Artık var olan dernekler arasında güzel bir noktadayız. Bu etkinlikleri devamlı yapıyoruz.  Amacımız Konya'da kültürümüzü yaşamak ve yaşatmaktır. Bunun dışında Konya'lı kardeşlerimize kültürümüzü tanıtmaktır. Kapımız her ne görüşte olursa olsun, her ne durumda olursa olsun herkese açıktır.
Hemşehrilerimizin tüm sıkıntılarına açığız. Konya'yı da çok seviyoruz. İki şehir içinde çok güzel şeyleri yaşıyoruz. İki şehre de çok güzel katkılarda bulunmak istiyoruz. Çünkü bu şehirler kültür kapsamında çok geniş güzelliklere sahiptir. Sevgi, saygı içerisinde güzel bir şekilde yaşamak hepimizin temennisidir” dedi.  Program, yemek ikramı ve ardından gerçekleştirilen sohbet ve eğlence ile son buldu.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.