Konya'daki bayramlaşma programları

Konya'daki bayramlaşma programları

İslam alemi mübarek Kurban Bayramı'nı yarın kutluyor

Kurban Bayramı münasebetiyle kamu kurumları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler bayramlaşma töreni düzenliyor. Konya protokolü ile halkın bayramlaşma töreni bayramın birinci günü (yarın) Mevlana Kültür Merkezi'nde saat 14.00'da yapılacak. Mevlana Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşma törenine; Konya Vali Vekili Tayyar Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri de katılacak. Bayramın birinci günü İl Müftülüğü ve Adalet ve Kalkınma Partisi de bayramlaşma töreni düzenliyor. İl Müftülüğü Hacıveyiszade Camii'nde gerçekleştireceği  bayramlaşma töreni 12.30 ile 13.30 arasında yapılacak.  Adalet ve Kalkınma Partisi ise 15.00 ile 16.00 arasında Beral Otel'de bayramlaşma programı gerçekleştirecek.
Bayramın ikinci günü 10.30'da parti il binasında bayramlaşma töreni yapacak olan Saadet Partisi, bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ile parti teşkilatı katılacak. Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve MÜSİAD Konya Şubesi de Kurban Bayramı'nın ikinci günü bayramlaşma töreni düzenliyor. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen sendika binalarında saat 10.30'da başlayacak olan törende baylaşırken, MÜSİAD Konya Şubesi ise 12.00 ile 14.00 arası dernek binasında yapacak.
Kurban Bayramı'nın üçüncü günü ise Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Anadolu Vakfı ve Ribat Derneği bayramlaşma töreni düzenleyecek. MHP bayramlaşma törenini Konya Şehit Aileleri Derneği'nde saat 13.00'da gerçekleştirecek. Türk Anadolu Vakfı bayramlaşmayı vakıf binasında yaparken, Ribat Derneği Alaeddin Keykubat Salonu'nda gerçekleştirecek.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.