Konya'da yüzde 80  indirim kuyruğu! Bedavaya yakın fiyata satış yapıyorlar

Konya'da yüzde 80 indirim kuyruğu! Bedavaya yakın fiyata satış yapıyorlar

Konya merkezde onlarca mağazası bulunan bir işletme, makyaj grubu ürünlerde yüzde 80 indirim yaptığını duyurdu. Sabahın erken saatlerinde işletmelerin önünde bulunan gençler ve kadınlar, uzun kuyruk oluşturdu.

Yüksek enflasyonla birlikte hayat pahalılığının zirveyi gördüğü günümüzde Konya'da kişisel bakım ürünleri satışı yapan zincir bir marketin mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Özellikle genç kızlar ve kadınlar, firmanın yaptığı yüzde 80 indirim kampanyasından faydalanmak için sabahın erken saatlerinden itibaren mağazaların önünde yoğunluk oluşturmaya başladı.

photo-2024-09-20-09-00-23.jpg

Yoğunluk sebebiyle bir süre sonra mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Gedavet ve Zafer'de de mağazası bulunan firmanın önündeki uzun kuyruk, kameralara yansıdı. Vatandaşlar, “Ekonominin hali, insanları maalesef bu konuma düşürdü” yorumlarında bulundu.

MAĞAZA 09.00 AÇILDI VATANDAŞ 07.30'DA SIRAYA GİRDİ!

Bu firma, indirim kampanyasını 20 Eylül'de gerçekleştireceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Firmanın hesaplarını takip edenler, sabahın erken saatlerinde gelip, mağazanın önünde sıraya girdi. Mağazaların 09.00'da açılmasına rağmen, birçok genç kız ve kadın 07.30 itibarıyla mağazanın önüne geldi. Firma, 250 TL ve üzeri alışverişlerde kendi markalarında yüzde 80 net indirim yaptığını belirtti.

photo-2024-09-20-08-55-01.jpg

KEŞKE HAYAT PAHALI OLMASA DA BİZ DE KUYRUĞA GİRMESEK!

İndirim kuyruğunda bekleyenler, “Bu fırsatı kaçırmak istemedik” dedi. Hayat pahalılığıyla birlikte makyaj grubu ürünlerin de aşırı oranda zamlandığına dikkat çeken kadınlar, şunları söyledi: “Nerede indirim varsa, onu takip ediyoruz. Kişisel bakım ürünleri gerçekten Türkiye'de çok pahalı. Bizim de gelirimiz belli. Çoğumuz öğrenci olduğumuz için babamızın verdiği harçlıkla geçiniyoruz. Dersaneye gidiyoruz, öğle vakti arkadaşlarımızla birlikte yemek yiyoruz, elimizde para kalmıyor. Nerede indirim varsa, onu mecburen takip etme gereksinimi hissediyoruz. Sabahın erken saatlerinde mağazanın önüne geldik ama beklediğimizden daha fazla ilgi ve yoğunluk var. Bize sıra gelene kadar bekleyeceğiz. Yapacak bir şey yok. Keşke ekonomi iyi olsa, hayat pahalılığı yüksek olmasa da biz de sıraya girmesek.”

Kaynak:Erkant Uysal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum