Konya'da yaşayan binlerce erkeği ilgilendiriyor! Zam geldi

Konya'da yaşayan binlerce erkeği ilgilendiriyor! Zam geldi

Konya'da yaşayan binlerce erkeğe üzücü haber. Zamlı tarife hayata geçirildi.

Konya'da zam yağmuru devam ediyor. Saç, sakal kesim 200 TL, VİP saç kesimi ve sakal tıraşı 350 TL, VİP bayan kuaförlerinde de saç kesimi 500 TL oldu. Yeni tarife vatandaşın cebini yakacak.

Seçim sonrası zam yağmuru devam ediyor. Bir zam da kadın kuaförlerine ve berberlere geldi. Girdi maliyetlerindeki artıştan ötürü saç kesimi ve sakal tıraşı zamlandı. Yeni tarife ise esnaflara gönderilmeye başlandı. Zamlı fiyat tarifesinin 12 Haziran Pazartesi günü hayata geçirileceği öğrenildi.

adsiz.jpg

EN SON 2022'NİN HAZİRAN AYINDA ZAM YAPILMIŞTI

Konya'da saç kesimi ve sakal tıraşı, 120 liradan 200 lira oldu. VİP erkek kuaförlerinde ise saç kesimi ve sakal tıraşı 350 liraya yükseltildi. Daha önce VİP erkek kuaförlerinde saç kesimi ve sakal tıraşı toplam 200 TL'idi. VİP bayan kuaförlerine ait ücret tarifesinde de saç kesimi 500 TL olarak belirlendi. Konya'da kuaför ücretlerine en son 2022 yılının haziran ayında zam yapılmıştı. Saç kesimi ve sakal tıraşı 120 lira olmuştu.

FİYAT ARTIŞINA MECBUR KALDILAR

Fiyat zammına gerekçe ise girdi maliyetleri gösterildi. İşçilik masraflarının yükselmesi, kira ücretlerinin artması, kuaför ve berberlerin kullandığı ürünlere döviz kurundaki artıştan ötürü zam gelmesi, esnafı zam yapmaya zorladı. Berber ve kuaförler, zamların keyfi olmadığını, fiyat artışına mecburiyetten gittiklerini söylüyor. Vatandaş ise seçim sonrasında birçok ürüne gelen zamlardan şikayetçi olduğunu dile getiriyor.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
51 Yorum