Konya'da vatandaşın ulaşım çilesi sürüyor!

Konya'da vatandaşın ulaşım çilesi sürüyor!

Konya’da 1 No’lu Hocafakıp-Tıp Fakültesi hattı ve 110 No’lu Hocafakıh NEÜ Köyceğiz hattı özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunluğu taşıyamıyor. Otobüsler doluluk nedeniyle duraktaki yolcuları alamıyor

Konya'da toplu taşıma çilesi devam ediyor. Özellikle bazı hatlardaki sorun, diğer hatlara göre daha fazla oluyor. 1 No’lu Hocafakıp-Tıp Fakültesi ve 110 No’lu Hocafakıh NEÜ Köyceğiz hattı, sabah ve akşam saatlerinde yoğunluğu kaldıramıyor. Konya'da birçok otobüs, sabah işe gidiş ve iş çıkış saatlerinde tıklım tıklım doluyor.
OTOBÜSLER YOLCULARI ALAMIYOR
Yolcuların çoğu, ayakta sıkışarak yolculuk yapıyor. Bu sorunun en çok görüldüğü hatlardan biri de 1 No’lu Hocafakıp-Tıp Fakültesi hattı ve 110 No’lu Hocafakıh NEÜ Köyceğiz hattı. Yolcular uzun süre soğukta duraklarda beklemek zorunda kalıyor.
Otobüsler doluluk nedeniyle duraktaki yolcuları alamıyor.
BÜYÜK MAĞDURİYET YAŞANIYOR
Öğrenciler ve diğer yolcular, mağduriyetlerinin giderilmesini, ulaşım sorununun son bulmasını, sefer sayısının artırılmasını talep ediyor. Sabah ve akşam saatlerinde o hattın duraklarında yaşanan yoğunluk, hatlardaki sefer sayısının artırılması gerektiğini gözler önüne serdi. Önceki gün Köyceğiz Kampüsü'nden çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ve yoğunluğa dikkat çeken bir öğrenci, “Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz yerleşkesinde ulaşım sıkıntısı yaşanıyor. Sefer sayısının artırılması gerekiyor. Yetkililere duyurulur” dedi.
MERHABAHABER/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum