Konya'da TOKİ dairesine 15 bin lira kira istiyorlar!

Konya'da TOKİ dairesine 15 bin lira kira istiyorlar!

Konya'da kiralık daire fiyatları her geçen gün yükselirken bir ev sahibinin TOKİ'deki daireye 15 bin lira kira istemesi tepki çekti.

Konya ve Türkiye genelinde son yıllarda en çok konuşulan meselelerden birisi de kiralık ev fiyatları. Son zamanlarda kiralık ev fiyatlarının zirveyi görmesiyle kiracı ve ev sahipleri arasında kavgalar çıkmaya başladı.

kiralik-2-oda-15-bin-lira-konya.jpg

Kontrolden çıkan kiralık ev fiyatlarına yeni bir örnek daha eklendi. Konya'da kısa süre önce hak sahiplerine teslim edilen Ardıçlı TOKİ Konutlarında yer alan bir daireye 15 bin lira kira istenmesi dikkatlerden kaçmadı. TOKİ konutlarında yer alıp böylesine yüksek bir miktarda kiranın talep edilmesine görenler tepki gösteriyor.

adsiz-004.jpg

İlanda 2 oda 1 salon olan dairenin eşyalı bir şekilde kiraya verileceği belirtildi. Eşyalı olduğu için aylık 15 bin lira gibi bir rakam talep edildiği düşünülüyor. Ardıçlı bölgesinde eşyasız 2 oda 1 salon dairelerin kiraları ise 6-8 bin lira bandında. Sırf eşyalı diye 2 katı kira istenmesine vatandaş tepki gösteriyor. Öte yandan Konya'da kiralık ev fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor.

adsiz-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum