Konya'da Sanayi Bedesteni kuruluyor

Konya'da Sanayi Bedesteni kuruluyor

Faydasıçok Holding şirketlerinden biri olan NFC Faydasıçok İnşaat, Konya ve Türk milli sanayisi için çok önemli hizmetleri olan Hasan Faydasıçok öncülüğünde yeni bir projeye başladı.

Modern ve ferah bir sanayi sitesi anlayışıyla Konya’da yapımına başlanan Faydasıçok Sanayi Sitesi, Konya’nın en işlek ve ticari olarak en stratejik noktalarından biri olan Gülistan caddesinde kuruluyor. Bulunduğu bölgede istihdamı ve ticareti artırması beklenen Faydasıçok Sanayi Sitesi 81 bin 693 metrekare inşaat alanı, 6 blok ve 67 bağımsız birimden oluşuyor. Sanayi sitesinin öne çıkan başlıca özellikleri; ön cephelerde 20mt lik bahçe ve yol kullanımları, arka cephelerde büyük araçların rahatça manevra yapabilecekleri yollar, 10 metrelik tavan yükseklikleri, çalışan ve işyeri sahipleri için ergonomik çalışma alanları ve modern çatı ve altyapı sistemleri olarak öne çıkıyor.

Faydasıçok Sanayi Sitesi Konya-Ankara yoluna çok yakın, Konya havalimanına ve tren istasyonuna 2 kilometre Sanayi sitesine yürüme mesafesinde camii, İmsan Sanayi Sitesi, Konsan Sanayi Sitesi ve otel bulunuyor. 2017 sonunda bitirilmesi hedeflenen proje 8 Mayıs 2017 itibariyle satışa çıkacak. Proje ayrıca 11-14 Mayıs tarihleri arasında Konya Tuyap Gayrimenkul fuarı 3.salon 341 nolu stantta görülebilir. Detaylı bilgi için www.nfcinsaat.com adresi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.