Konya’da 'Meşhur' oluyor

Konya’da 'Meşhur' oluyor

Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi, Konya’da aynı anda 7 şube birden açtı. Şubelerin açılış törenine Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aybak da katıldı

“Lezzetin Tek Adresi” sloganıyla 2005 yılında yola çıkan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi 782. Şubeye ulaşarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin birçok şehrinde onlarca şubesi olan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi, Konya’da 7 şube birden açtı. Toplu açılış törenine katılan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aybak, son açılan bayiliklerle birlikte Konya’da 54 şubeye ulaştıklarını söyledi.

54 şubeyi nüfusa göre kıyaslandığında en başarılı ilin Konya olduğunu ifade eden Aybak, “Bugün; Emniyet Bayii, Hacıvessade Bayii, Uluırmak Bayii, Eski Stad Bayii, Akşemseddin Bayii, Yazır Bayii, Kosava Bayii’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bayiliklerimizi çıktığı bu yoldan utandırmasın” dedi.

HER ŞEYİ KONYA’DA ÖĞRENDİM

Çocukluğunun Konya’da geçtiğini ve işin mutfağını Konya’da öğrendiğini belirten Aybak, “Burada11 yıl çalıştım. Edebi, sayıgıyı, iş ahlakını Konya’da öğrendim. Benim için Konya’nın bundan dolayı ayrı bir önemi vardır. Ben Adıyamanlıyım ama Konya’da Adıyaman gibi ikinci bir memleketim diyebilirim. Konya’daki şubelerimizle çok iyi iletişim kururarak başarılı bir şekilde yola devam ediyoruz. Türkiye’de toplu açılış törenlerine katılmıyorum. Konya’da çocukluğuma dayalı bir geçmişim olduğu için sadece Konya’daki bayiliklerin açılışına katılıyorum. Ben Bozkırlı Hüseyin Gürle’nin yanında çalışıyordum. Ali Akçagün vardı usta başımız her şeyi onlardan öğrendim. İyi ki onların yanında büyümüşüm. Allah herkesi ömründe bir defa da olsa Konya’yı getirmeyi nasip etsin” diye konuştu. Aybak, açılışı gerçekleşecek bütün şubelerde kurdele keserek vatandaşlara çiğ köfte ikram etti.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.