Konya’da Gazinocular Arasında Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Yaralı

Konya’da Gazinocular Arasında Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Yaralı

Konya’da iki gazino sahibi grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi öldü 3 kişi ise yaralandı. Konya’nın Merkez Karatay ilçesinde bulunan galericilerde daha once aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında kavga...

Konya’da iki gazino sahibi grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi öldü 3 kişi ise yaralandı.

Konya’nın Merkez Karatay ilçesinde bulunan galericilerde daha once aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında kavga çıktı. Görgü tanıkları, iki grup arasında çıkan sopalı kavganın büyümesiyle olay yerine silahlı kişilerin de geldiğini ve çatışma çıktığını anlattı. Olay yerinde çok sayıda kişinin silahlı çatışmaya girdiğini anlatan görgü tanıkları, kavgaya bir galeri sahibinin de karıştığını ileri sürdü. Olay yerine iki guruba ait toplam 5 araç geldiğini ifade eden görgü tanıkları, çatışma sonrası 3 aracın olay yerinden kaçtığını aktardı.

Olayda silahla vurulan bir kişi hayatını kaybederken 3 kişinin ise yaralı olarak Medicana ve Farabi Hastanelerine kaldırıldığı öğrenildi. Olay sonrası çok sayıda araçta kurşun delikleri oluşurken olay yerinde 30’a yakın boş kovan bulundu. Kavganın alacak – verecek meselesi nedeniyle çıktığı ileri sürülürken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.