Konya'da bu kurum 3 bin 644 aileye yardım dağıtacak! İşte aranan şart

Konya'da bu kurum 3 bin 644 aileye yardım dağıtacak! İşte aranan şart

Konya'da yardım dağıtan bir kurumun 3 bin 644 aileye yardım dağıtacağı öğrenildi. İşte aranan şart...

Ekonomik krizin etkileriyle ülke genelinde alım gücü dibi gördü. Türkiye'de yoksul insan sayısı her geçen gün artıyor. Asgari ücretin bile açlık sınırının altında olması durumun vahametini ortaya koyuyor. Geçim derdiyle uğraşan vatandaş ise çözümü yardım kuruluşlarına başvurmakta buluyor. Konya ve Türkiye genelinde yardım kurum ve kuruluşlarından maddi destek alan milyonlarca insan var.

yardim-kolisi.webp

KONYA, KARAMAN VE AKSARAY'DA YARDIM DAĞITILACAK

Bu insanlara çeşitli vakıf ve dernekler düzenli olarak yardımlar dağıtıyor. Son olarak Konya'da bir kurum 3 bin 644 aileye yardım dağıtma kararını duyurdu. Söz konusu yardımı Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü dağıtacak. Vakıf, konuya ilişkin yaptığı çalışmada Konya, Karaman ve Aksaray vilayetlerinde yardıma muhtaç kişilere destek olacak.

yardim-konya.jpg

12 AY BOYUNCA DÜZENLİ OLARAK KURU GIDA TESLİM EDİLECEK

Yardım çalışması kapsamında 3 bin 644 aileye 12 ay boyunca toplam 43 bin 728 yardım paketi ulaştırılacak. 2024 yılını kapsayacak çalışma için Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihaleye çıktı. Kargonun dağıtılması ihalesini kazanan firma bu yardımları düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak. Yardımın içeriğinde ise kuru gıdanın yer aldığı belirtildi. Yardımı alacak kişilerde aranan şart ise 'ihtiyaç sahibi olmaları' şeklinde biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum