Konya'da bu karar kapsamında ilk istifa geldi! Başkan görevi bıraktı

Konya'da bu karar kapsamında ilk istifa geldi! Başkan görevi bıraktı

İlk istifa Konya'da Karatay teşkilatından geldi. İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti, yerel seçimde aday olacak ilçe başkanlarıyla ilgili genelge yayınladı. İYİ Parti yönetimi, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeyle, 2023 seçimlerinde Belediye Başkanı, Meclis üyesi ve il genel meclis üyesi aday adayı olmak isteyen örgüt yöneticilerine, mevcut görevlerinden istifa için 1 Ekim’e kadar süre verdi. Bu kapsamda ilk istifa Konya'da Karatay teşkilatından geldi.

3-6-1.jpg

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan Uğur, paylaşımında şu cümlelere yer verdi: “3 yıldır şerefle sürdürdüğüm İYİ Parti Karatay İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin yerel seçimde aday olacak ilçe başkanlarıyla ilgili yayınladığı genelge doğrultusunda görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte göreve gelmeme vesile olan İl Başkanımız merhum Gökhan Tozoğlu'nu rahmetle anıyorum. Görev yaptığım sürede bize il başkanlığından ziyade Ağabeylik yapan Kadir Ulusoy başkanıma ve il yönetimine, gece gündüz demeden her türlü fedakârlığı yapan Karatay İlçe yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye ve teşkilatıma bağımlılığım her zaman devam edecektir.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.