Konya’da bir ilk: Çocuk bahar şenliği

Konya’da bir ilk: Çocuk bahar şenliği

Meram ilçesi Pirebi mahallesi muhtarı Özkan Aşık’ın Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde bahar çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe Çocuklar ve aileleri tarafında çok yoğun katılımla gerçekleşti .

Pirebi mahallesi Muhtarı kendi imkanları ile Meram Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde Çocuk Bahar Şenliği düzenledi . Birbirinden renkli ve eğlenceli Şenliğe ilgi yoğundu mahalledeki tüm çocuklar gönlünce eğlendi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’nde minikler doyasıya eğlendi. Meydanı’na kurulan şişme oyun alanlarında gönüllerince eğlenen miniklerin neşesi görülmeye değerdi. Osman Gazi Ortaokulunun Bahçesinde gerçekleştirilen yarışmalar, animasyon gösterileri de renkli anlara sahne oldu. Minikler ve aileleri alana kurulan platformda birbirinden eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele etti.

Muhtar Özkan Aşık İse Yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Değerli katılımcılar ve kıymetli çocuklar Büyük ve güçlü Türkiye için, sadece bilim ve teknoloji alanında gelişmeler elde etmek yeterli değildir. Bilim ve teknikteki gelişmeleri ortaya koyacak ruhen ve bedenen sağlıklı bireyleri yetiştirmeye, dolayısıyla çocukların ihtiyaç duyduğu sosyal faaliyetlere ihtiyaç bulunmaktadır. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz çocuk Bahar şenliği Pirebi Mahallesi olarak çocuk ve aileler arasında bağ kurmayı, bu bağı ve sevgiyi birlik ve beraberliğin güçlendirmesini amaçladık. Çocukları böyle neşeli görmek bizleri çok mutlu etti" dedi. Eğlencenin sonunda hediye kura çekişi yapıldı .Yüzlerce hediyenin dağıtıldığı kurada büyük hediye olan tablet ev bisikletler sahiplerini sevindirdi. Çocuklar ve aileleri Pirebi mahallesinde bir ilki yaşatan Muhtar Özkan Aşık’a Teşekkür ederek inşallah seneye şenlik tekrar yapılır dediler.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.