Konya'da aynı otobüse 109 kişi bindi iddiası!

Konya'da aynı otobüse 109 kişi bindi iddiası!

Konya'da toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafeye dikkat edilmediği yönünde şikayetler arttı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla vatandaşlar tepkisini dile getirdi.

Hamza Akırmak isimli bir vatandaş bir grupta paylaşım yaparak, bir otobüse 109 kişinin bindiğini iddia etti. Akırmak, “Sayın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal mesafe nasıl? On numara değil mi? Lütfen bir daha sosyal mesafeye dikkat edin diye uyarılarda bulunmayın. Bugün bindiğimiz bir otobüste tamı tamına 109 kişi vardı” dedi.

adsiz-002.jpg

Bazı vatandaşlar, Akırmak'a tepki göstererek, “Burada hatalı olan kesimin vatandaşlar olduğunu” dile getirdi. Vatandaşın büyük bir kısmı ise toplu taşıma araçlarında yoğunlukların oluştuğunu ve kuralların ihlal edilmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde benzer bir görüntü de 65 Nolu hattan paylaşıldı.

118649415-231337154963790-8196347436998091834-n.jpg

Saat 23.10'da, 65 Nolu hatta paylaşılan fotoğraf sosyal mesafenin hiçe sayıldığını gözler önüne serdi. Yine bazı hatlardan da aşırı yoğunluktan ve kural ihlallerinden dolayı şikayetler arttı. Uzmanların “toplu ulaşım, virüs yayılımında çok etkili” ifadeleri yine hiçe sayıldı. Vatandaş, Konya Büyükşehir Belediyesinden yoğunluk olan hatlara ek otobüs talep etti. Konya Büyükşehir Belediyesi ise ulaşımdan zarar ettiğini dile getirmiş, bazı ilçelerde de ulaşım özele devredilmişti.

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum