Konya'da akademisyenler en iyi yemeği yapmak için yarıştı

Konya'da akademisyenler en iyi yemeği yapmak için yarıştı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Meslek Yüksekokulu (MYO) Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından NEÜ Meram MYO öğretim elemanlarına yönelik yemek yapma yarışması düzenlendi.

NEÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Atölyesi’nde yemeklerin kura usulü ile belirlendiği etkinlikte Meram MYO öğretim elemanları daha iyi yemeği yapmak için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğretim elemanlarının jüri olarak yemekleri değerlendirdiği yarışmada, Öğr. Gör. Murat Çalış, “Ankara Tava” yemeğiyle birinci, Doç. Dr. Süleyman Doğu, “Özbek Pilavı” ile ikinci, Öğr. Gör. Ali Giray ise “Beef Stroganoff” yemeğiyle üçüncü oldu.

Kendisinin de katılarak “Özbek Pilavı” ile 2. olduğu yarışma hakkında konuşan NEÜ Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu, “Birleştirici, öğretim elemanları arasındaki samimiyeti artıran, bir kurumun vizyon sahibi olması açısından son derece önemli bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

NEÜ Meram MYO Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Cemil Uslu ise, “Bölüm olarak ilk defa gerçekleştirdiğimiz yemek yapma yarışması yoğun katılımla ve güzel bir şekilde sonuçlandı” dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.