Konya'da +18 parti rezaleti!

Konya'da +18 parti rezaleti!

Öğrencilerin Konya'ya gelişini fırsat bilen bir grup “Ahlak ve maneviyatı” hiçe sayarak, bir etkinlik düzenleyecek. Organizatör bir firma, 1 ekim pazar günü Konya'da +18 içkili parti düzenleyeceğini duyurdu.

Üniversiteler, 2 ekim'de açılıyor. Üniversiteler şehri Konya'ya öğrenciler gelmeye başladı. Özellikle cumartesi günü Konya'ya gelecek öğrenci sayısının artması bekleniyor. Öğrencilerin Konya'ya gelişini fırsat bilen bir grup “Ahlak ve maneviyatı” hiçe sayarak, bir etkinlik düzenleyecek. Organizatör bir firma, 1 ekim pazar günü Konya'da +18 içkili parti düzenleyeceğini duyurdu. Büyük sayfalara reklam veren organizasyon firması, bu etkinliğin duyurusunu da şehrin farklı noktalarına astığı “Üniversite tanışma partisi” afişleriyle duyurdu.

thumbnail-img-4413.jpg

BU ETKİNLİK İPTAL EDİLSİN

Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu yerlere bu afişlerin asılıp, öğrencilerin bataklığa davet edilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Bu afişlere sert tepki gösteren Konyalılar, etkinliğin bir an evvel iptal edilmesi gerektiğini söyleyerek, yetkilileri göreve davet etti. Konyalılar, “Şimdi bu etkinlik iptal edilsin, bu organizasyonun önüne geçilsin dediğimiz için birileri tarafından özgürlük düşmanı ilan edileceğiz ama alakası yok. Biz, gençlerimizin yanlışa düşmesini istemiyoruz. Konya'ya gelir gelmez, gençleri böyle bir ortamla karşılamak gerçekten çok yanlış. Konya gibi bir şehre bu yakışmaz” dedi. Ayrıca etkinlik için giriş ve 2 içeceğe 350 TL fiyat biçildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
103 Yorum