Konya'da 1500 kişi Gelecek Partisi'ne katıldı 

Konya'da 1500 kişi Gelecek Partisi'ne katıldı 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Lalezar Düğün ve Dinlenme Tesisleri'nde “Katılım programı” düzenlendi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Lalezar Düğün ve Dinlenme Tesisleri'nde “Katılım programı” düzenlendi. Programa Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra, Gelecek Partisi genel başkan yardımcıları, kurucular kurulu üyeleri, Davutoğlu'nun danışmanı  Gül Gençlik Derneği Başkanı Yakup Özkurt, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

320797296-1164571924183949-4197387095553869723-n.jpg

Programda yaklaşık bin 500 Ağrılı ve Vanlı vatandaş, Gelecek Partisi'ne katıldı. Birkaç kişiye temsilen parti rozeti takıldı. Katılım programının açılış konuşmasını  Gül Gençlik Derneği Başkanı, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Yakup Özkurt yaptı. Özkurt, Ahmet Davutoğlu ile birlikte yol yürümenin kendileri için gurur olduğunu söyledi. Ülkedeki yanlış gidişattan bahseden Özkurt, “Bu gidişata daha fazla sessiz kalamazdık. Ülke, her yönüyle büyük bir buhranın içinde. Temiz kadrolar, bu gidişatı durduracak ekiptir. Biz de temiz kadrolarda yer almak istedik. Konya'da yaşayan Ağrılılar ve Vanlılar olarak, Gelecek Partisi'ne katılmaya kadar verdik. Yürüyecek çok yolumuzun olduğunu biliyoruz. Görev ve sorumluluklarımızın da farkındayız. Allah, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim, bizleri utandırmasın” dedi. Daha sonra Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici konuşma yaptı.

thumbnail-img-4534.png

Ekici, Konya'da her geçen gün daha da güçlendiklerini, kocaman bir aile olduklarını ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana 3 yıl geçtiğini aktaran Ekici, “Zorluklarla karşılaştık. Her türlü olumsuzluğu gördük ancak yılmadık. İktidara hazırlanıyoruz. Konya, genel başkanımızın memleketi. Genel başkanımız, bu toprakların evladı. Ona sonuna kadar sahip çıkmak, bizlere bir borç. Gelecek Partisi, Konya'nın en güçlü partisi olacak. Partimize yeni katılan refiklerimize de teşekkür ediyoruz. Allah, bizleri utandırmasın” dedi. Katılım programında son olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu söz aldı. Davutoğlu, Konya'nın hak ettiği yatırımları alamadığını söyledi. Ova'nın suyla bir türlü kavuşturulamadığına vurgu yapan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “Bunun bir numaralı sorumlusu sensin” dedi.

320201856-1835318130166041-5234078548443580658-n.jpg

İktidara geldikleri günden itibaren Konya'ya yapılmayan yatırımları bir bir hayata geçireceklerinin sözünü veren Davutoğlu, şunları dile getirdi: “Bu ülke, kamplaşmadan ve kutuplaşmadan yoruldu. İktidara geldiğimizde kamplaşma ve kutuplaşmaya son vereceğiz. Konya'ya da kardeşlik iklimini hakim kılacağız. Arkadaşlarımız bana 'Şu an Konya'nın en güçlü 2. partisiyiz' diyor. Ben de kabul etmediğimi, Konya'nın en güçlü partisinin Gelecek Partisi olması gerektiğini söylüyorum. Daha önce benimle görüşmek için her yolu deneyen insanlar, bugün selam vermekten dahi çekinir hale gelmiş. Buna da son vereceğiz. İşte bu sebeple diyorum, 'Konya'da da kardeşlik iklimini hakim kılacağız' diye. Konya'da dolu dolu programlara imza attık. Bir önemli program da bu. Ağrılı ve Vanlı kardeşlerimiz, bizimle yürümeye karar verdi. Kürt, Türk, alevi, sunni ayrımı yapmadan yol yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Ailemize hoşgeldiniz.” 

EMRE ÖZGÜL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum