Konyaaltı’nda Okul Kantini Ve Okul Çevresindeki Büfelere Gıda Denetimi

Konyaaltı’nda Okul Kantini Ve Okul Çevresindeki Büfelere Gıda Denetimi

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde öğrencilerin sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla okullardaki kantin ile okul yakınlarındaki büfelerin denetimlerini artırıldı.    Konyaaltı Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim...

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde öğrencilerin sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla okullardaki kantin ile okul yakınlarındaki büfelerin denetimlerini artırıldı.

    Konyaaltı Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla okullardaki kantin ile okul yakınlarındaki büfelerin denetimlerini artırdı. Konyaaltı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okul kantinlerinde hijyen koşulları, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri, çalışanların muayene kartı gibi konularda denetim yaptı.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yapılan denetimlerle gençlerin daha sağlıklı ve güvenli gıdalar tüketmelerini amaçladıklarını söyledi. İlçede yapmış oldukları denetimlerde herhangi bir olumsuz tabloyla karşılaşmadıklarını da dile getiren Başkan Böcek, okul kantinleri yanı sıra okul çevresinde gıda satışı yapan büfelerde de aynı şekilde denetim yaptıklarını kaydetti.

    Açıklamasında öğrenci velilerine seslenen Başkan Böcek, ilçede eğitim gören öğrencilerin güvenli ellerde olduğunu ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.