Konya trafiğini rahatlatmak için bu fabrika yıkılıyor

Konya trafiğini rahatlatmak için bu fabrika yıkılıyor

Konya şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Söz konusu çalışmalardan bazısı yeni caddeler olarak dikkat çekiyor. Konya Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak için yeni bir çalışmayı yürütüyor.

Konya şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Söz konusu çalışmalardan bazısı yeni caddeler olarak dikkat çekiyor. Konya Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak için yeni bir çalışmayı yürütüyor. Söz konusu çalışma kapsamında Konya'da herkesin bilip önünden geçtiği bir fabrika yıkılacak. Bahsi geçen fabrika daha önce un fabrikası olarak faaliyet gösteriyordu. 

yeni-un-degirmencilik-ve-ticaret-as-1-min-1.jpg

TMSF’nin ihale ile satışa çıkardığı FETÖ’den devrolan Yeni Un Değirmencilik Selçuklu Un Fabrikası’nı 28 Nisan 2022 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi satın almıştı. 

TMSF’nin 27 milyon 250 bin TL muhammen bedel üzerinden satışa çıkardığı 6 bin 156 metrekarelik arsaya sahip un fabrikası için Konya Büyükşehir Belediyesi 27 milyon 450 bin TL ödemişti.

flkhxyrwiaqchwj.jpg

Konya-Ankara yolunda yer alan fabrikanın yıkımına başlandı. Konya trafiğini rahatlatmak için yıkılan fabrikanın bulunduğu alanda yol genişletme çalışması yapılacak. 

Demiryolu Caddesi, Büsan Sanayi alt geçidine bağlanarak bölge trafiği rahatlatılacak. Böylece sanayi bölgelerine ulaşım daha rahat ve hızlı olacak. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum