Konya Toyota’nın hybrid Teknolojisi ile tanıştı

Konya Toyota’nın hybrid Teknolojisi ile tanıştı

Toyota Plaza Otojen, öncüsü olduğu devrim niteliğindeki hybridteknolojisini,haftasonu gerçekleştirdiği test sürüşü günleriyle Konyalılarla tanıştırdı.

 
Konyalıların büyük ilgi gösterdiği hybridaraçlar düşük yakıt tüketimi ve performansıyla göz doldurdu. B segmentindehybrid otomobilin temsilcisi Yaris ile gerçekleştirilen test sürüşlerinde, güvenlik, çevre  ve ekonomi ön plana çıktı.
 
Toyota Plaza Otojen Satış Müdürü Mehmet Çırak, hybrid teknolojisinin otomotiv dünyasında devrim etkisi oluşturduğuna dikkati çekerek, hem yakıt açısından (3.6 lt/100 km) hem de emisyon değerleri açısında geleceğin teknolojini müşterilere sunduklarını kaydetti.
YarisHybridotomobili test etme imkanı bulan Konyalılar, yeni geliştirilen teknoloji karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Otojen Plaza yetkililerine hybridteknolojisi ile ilgili birçok soru soran müşteriler, çevreye duyarlı ve ekonomik motor sisteminden oldukça etkilendi.
Dünya çapında 7 milyon adedi geçen hibrit araç satışı ile lider marka konumunu devam ettiren Toyota, hibrit otomobillerin sağladığı benzersiz sürüş keyfinin yanı sıra, batarya kiralama maliyetleri olmayan, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymadan “hibrit teknolojisini” orta ve uzun vadede en ekonomik ve ekolojik çözüm olarak görüyor. 
 
img_6135.jpg
 
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.