Konya Tarım Fuarı'na ziyaretçi akını 

Konya Tarım Fuarı'na ziyaretçi akını 

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 18. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı başladı.

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen 18. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı başladı. KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde tarım sektörünü paydaşlarıyla buluşturan fuarın ikinci günü yoğun katılımla geçiyor. Kovid-19 salgını nedeniyle 2020 ve 2021'de düzenlenemeyen fuarda, 96 bin metrekarelik alanda 461 firma yerini aldı. Sektörün lider ihracatçı firmaları ile dünya markalarını üreticiyle buluşturan fuara, 116 ülke ve 75 şehirden binlerce ziyaretçi ilgi gösteriyor. Fuarın ikinci gününde vatandaşların yoğun ilgisi devam etti.

 YENİLİKLERLE ÇİFTÇİLERİMZİN YANINDAYIZ 

Tarım fuarının hem çiftçi hem de tarım makineleri üreticileri için önemine dikkat çeken MONTANO Tarım Makineleri Sahibi İbrahim Kılcı “ Firma olarak Gelişen tarım makineleri üretimin de artan talep ve ihtiyaç duyulan teknolojileri yakından takip ediyoruz. Tarım makineleri üretimin de faaliyet gösteren firmamız 2004 yılında faaliyetine başladı.

8-2.jpgSahip olduğumuz deneyim, tecrübe ve yenilikçi anlayış mantığı ile müşterilerimize kalite ve güven çizgisinden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren gelişen ve büyüyen makine parkuru ve uzman kadromuz ile Tarım Makineleri İmalatında büyük aşamalar kaydettik. Firmamız rekabet edebilen ürünler üreterek, tercih edilen, güvenilir bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor her zaman gelişmeye devam edeceğiz. Tarım fuarı pandemiden dolayı 2 yıldır yapılamıyordu çiftçimizle buluşmaktan memnunuz fuara ilgi odlukça yoğun çiftçi kardeşlerimize en iyi hizmeti sunmak adına her zaman gelişmeye devam edeceğiz herkesi standımıza bekliyoruz”  diye konuştu. 

 30 YILDIR TARIMA YÖN VERİYORLAR 

Tarım Fuarının Konya için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Sürmak tarım makineleri firma yetkilisi Muhammet Ercan, “Sürmak olarak 30 yılı aşkın tecrübemizle Konya Organize Sanayi Bölgesinde yem hasat makineleri üretimi alanında faaliyet göstermekteyiz. Tarım makineleri alanında liderliği hedefleyen ve bu doğrultuda sürekli kendimizi geliştirme gayreti içerisindeyiz.

8-4.jpg Sürmak olarak yurtiçinde ve yurtdışında pazar payımız sürekli artırmaktayız.  Türkiye Genelinde 150 bayimiz ile satış ve servis hizmeti veriyoruz. Yurtdışında ise 30 farklı ülkeye ihracat yapıyoruz Kaliteli üretim uygun fiyat anlayışını benimseyerek tarımsal mekanizasyon sektörüne katkı sağlamak amacındayız Sürekli gelişme anlayışıyla bilgi ve teknolojimiz ile tarım sektörünün bugününü değil geleceğini planlayan bir anlayışla tarımın geleceğine yön vermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.  

ÇİFTÇİMİZİN ÜRÜNÜNE BEREKET KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

 Gerçekleştirilen tarım fuarının firmaların ürünlerini sergilemesi için çok iyi olduğunu dile getiren Farmöz Firma sahibi Ahmet Arslan, “Pandemi nedeni ile tarım fuarı 2 yıldır gerçekleştirilemiyordu şuanda fuara çok güzel bir ilgi var fuara yaşanan bu ilgiden oldukça memnunuz. Fuar hem çiftçiler hem tarım makineleri üretimi için çok güzel fırsatlar sunuyor.

8-6.jpg Stantlarımıza ilgi alakadan oldukça memnunuz tüm çiftçilerimizi bekliyoruz dedi. Farmöz firması hakkında bilgide veren Ahmet Arslan,  “ Farmöz olarak 1977 yılında başladığımız tarım marinaları üretiminde kalitesini ispatlamış bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Ticaret hayatımızda 40 yılı aşkın tecrübemiz ışığında gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz Konya Or- Ganize Sanayi Bölgesi’nde 3000 m2 üretim alanımızla müşterilerimize en kaliteliyi üretmeye devam ediyoruz. Farmöz Tarım Makineleri olarak, zirai ve sinai teknolojiyi vizyon; çiftçimizin ürününe bereket katmayı misyon edinerek çıktığımız bu yolda tüm üretici ve tüccarlarımıza hayırlı işler hayırlı kazançlar dileriz” şeklinde konuştu 

SARPAŞ STANTLARINA YOĞUN İLGİ 

Tarım Fuarında gazetemize özel açıklamalarda bulunan SARPAŞ motorlu çapa makineleri firma yetkilisi Bekir Gönüllü, Temelleri 1970'1i yıllarda atılan SARPAŞ, günümüzde son teknoloji makine parkuru ve üretim tesisi ile çapa makineleri üretimi gerçekleştirmektedir. “ firmamız İstanbul'da yerleşik, 10.000 m2 kapalı alana sahip.

8-8.jpgÜretim tesisimiz Türkiye'deki en yeni ve son teknoloji çapa makinesi tesisi olma özelliğine sahip. Toprak, insanoğlunun temel dinamiğidir ve biz SARPAŞ olarak buna katkıda bulunmak için çok çalışıyoruz. Konya’da Ümit Takım firmamız bölge bayisi olarak çalışmaktadır.  Tarım fuarında stantlarımıza gösterilen ilgiden oldukça memnunuz” diye konuştu 

ÇAYIROVA OTOMOTİV GÖZ DOLDURUYOR

1974 yılından bugüne edindiği tecrübeleriyle, sektöründe “takip eden değil”, “takip edilen” bir firma olan Çayırova Otomotiv, Tarım fuarındaki standında son teknoloji ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

eksik-foto.jpg

1500'den fazla ürün çeşidi ile sektöründe önemli bir yerde olan Çayırova Otomotiv, ürünlerinin bir kısmını sergilediği standında müşterileriyle de yakından ilgileniyor.

Dİ-SAN DİŞLİ’YE ZİYARETÇİ İLGİSİ 

Temelleri 1973 yılında atılan ve bugün itibariyle geldiği noktada her türlü dişli üretim ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Di-San Dişli, Tarım fuarındaki standında müşterileri ve ziyaretçileri ile yakından ilgileniyor.

adsiz.jpg

Sektöründe ülkemizdeki sayılı firmalar arasında yer alarak şehrimizin gururu olan Di-San Dişli, standında sergilediği ürünler ile de dikkat çekiyor

SAİT ÇELİK – EYYÜB KARAKUZU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.