Konya STK Platformu'nda Adem Ceylan dönemi

Konya STK Platformu'nda Adem Ceylan dönemi

Konya STK Platformu, olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun yeni başkanı Adem Ceylan oldu. 

Konya STK Platformu, olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun yeni başkanı Adem Ceylan oldu.  Necmettin Erbakan Üniversitesi(NEÜ) Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, görevi Ceylan'a teslim etti.

photo-2022-12-26-21-44-50.jpg

STK Platformu başkanlığında gerçekleştirilen kurula AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer ve çok sayıda platform üyesi katıldı. Genel kurul, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Seçime ise tek liste ile gidildi. Görev ve sorumluluklarının farkında olduklarını aktaran Konya STK Platformu'nun yeni başkanı Adem Ceylan, “Allah, hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin. Konya'mıza ve ülkemize faydalı olan her işin destekçisi olacağız” dedi. Genel kurula basın kuruluşlarının çağrılmaması da dikkatlerden kaçmadı. Genel kurula Konya basını davet edilmedi.

MUSTAFA ÜNÜVAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum