Konya Şekerspor’da son rötuşlar

Konya Şekerspor’da son rötuşlar

Süper Totot 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da yarın oynanacak Balıkesir maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak.

  Belediye Vanspor beraberliğini tamamen unutan ve bu maça konsantre olan yeşil-beyazlı ekip yeniden bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.  Balıkesirspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Konya Torku Şekerspor, dünkü idmanda üç oyuncusundan yoksun çalıştı.
Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan Bahadır, bir günlüğüne İstanbul’a giden Ömer Ali ve önceki gece aniden rahatsızlanan Mehmet Balban yapılan son antrenmana katılmadı. Bahadır’ın Balıkesirspor maçında forma giymesinin zor olduğu, midesinden rahatsızlanan ve dünkü antrenmana katılmayan Mehmet Balban’ın son durumunun maç saatinde belli olacağı, Ömer Ali’nin ise forma giyebileceği öğrenildi. Torku Şekerspor bugün yapacağı antrenmanla, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle eksik oyuncuların olacağını ancak bu eksikliklerin güçlerini etkilemeyeceğini söyleyen Mehmet Altıparmak, “Balıkesirspor karşısında Bahadır’ın oynaması zor görünüyor. Onun yerine oynayacak olan arkadaşımız da kendisini aratmayacak kalitede. Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım, rakiplerimizi yenecek gücümüz var. Pazar günkü maçta rakibimizi yenip, bir anlık duraklama devrini noktalayacağız. Ara sıra bu tip kazalar futbolda oluyor. Kaldı ki, oynadığımız futbol ortada. Sanırım kimsenin oyunla ilgili şikayeti yok. Taraftarlarımız Belediye Van maçındaki oyunu alkışlamışsa ve takdir edilmişsek zaten sorun yok demektir. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Onlar tüm iyi niyetleriyle terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Balıkesirspor maçını kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızın, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bizi yalnız bırakmamaları en büyük temennim. Herkesi bu maça davet ediyorum” diye konuştu
GOLCÜLER BALIKESİR’İ BEKLİYOR
Konya Torku Şekerspor’un golcü oyuncuları Balkesirspor maçını bekliyor. Geçtiğimiz haftayı sessiz geçiren golcü oyuncular bu karşılaşmada yeniden bir çıkış yapmanın hesaplarını yapıyor. Ligde henüz 6 maç oynamasına rağmen rakip fileleri 17 kez havalandıran yeşil-beyazlı ekip oynadığı 2 kupa maçında ise penaltılar hariç toplam 5 gol kaydetti. Oynadığı futbolla göz dolduran ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını memnun eden Torku Şekerspor’un en golcü oyuncusu Murat Dilek. Dilek Şeker ekibinin ligde attığı 16 golünü 4’üne sahip. Kupada atılan beş golün 3’ünde ise yine Murat Dilek imzası var. Sezon başında Zeytinburnuspor’dan transfer edilen başarılı oyuncu yeni sezonun ilk haftalarına takımına oldukça katkı sağladı. Dilek, Torku Şekerspor’un Balıkesir karşısındaki en büyük gol silahı olacak gibi görünüyor. Toplamda 4 gol atan Dilek’i 2 golle Cafercan Aksu, Ömer Ali Şahiner, Erman Özcan ve Mehmet Balban takip ediyor. Takımın 1’er gollü isimleri ise şu şekilde: Süleyman Varlık, Barış Çetin, Muhammet Reis, İshak Çakmak, Kadir Demirel
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.