Konya Şekerspor Trabzon seferinde

Konya Şekerspor Trabzon seferinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, ligin son haftasında Trabzon temsilcisi Ofspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, ligin son haftasında Trabzon temsilcisi Ofspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lig’de kalma mücadelesi veren Ofspor karşısında kazanarak ligi üç puan ve moralle kapatmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptıkları tek idmanla tamamladı. Bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor, Trabzon’a hareket edecek.

Hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet çınar’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan temsilcimiz, kara yolu ile Ankara’ya oradan da hava yolu ile Trabzon’a gidecek. Trabzon Salyamlar Otel’de konaklayacak olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Evine galibiyetle dönmek isteyen yeşil-beyazlılar Ofspor karşısında prestij mücadelesi verecek.

Sakat futbolcusu bulunmayan temsilcimizde 7 oyuncu kart cezalısı durumuna düştü. Bu oyuncular Ofspor maçında forma giyemeyecek. Çanakkale maçı öncesinde sınırda bulunan Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya gördükleri sarı kartlarla ligin son maçında yer almayacak. Play-Off maçları öncesinde önemli futbolcularının ceza sınırında olması nedeni ile sıkıntı yaşama ihtimali olan yeşil-beyazlılarda böylece Play-Off’a cezalı oyuncu götürme ihtimali azalmış oldu. Temsilcimizde son maça sadece Serdar Akdoğan sınırda giren isim oldu. Serdar, Ofspor maçında sarı kart gördüğü takdirde Play-Off maçında yerini alamayacak.  

Konya Torku Şekerspor’un tecrübeli teknik adamı Kadir Özcan, Bank Asya’ya yükselen 3. takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Özcan, “Zorlu bir lig maratonu yaşadık. Artık önümüzde yepyeni bir süreç var. Camia olarak bu sürece kilitlendik. Benimle birlikte buradaki herkes Bank Asya Ligine çıkmak istiyor. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Play-Off maçlarında en iyi şekilde mücadele ederek hedefe ulaşmak istiyoruz. “ diye konuştu.

PLAY-OFF MAÇLARI ANTALYA’DA

Öte yandan Şekerspor Bank Asya şansını Play-Offlar’da arayacak. 8 takımın mücadele edeceği zorlu maçlar 15-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da oynanacak.  Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takım Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları, Beyaz Grubu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren takımlar ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incilerinin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, Bank Asya Ligi’ne yükselecek. Konya Torku Şekerspor’un Bank Asya’ya yükselmesi halinde Konyaspor’un da küme düşmesi ile birlikte Bank Asya’daki Konya takımı sayısı 2’ye yükselecek. Kırmızı Grup’ta Şekerspor ile birlikte Play-Off maçlarına Eyüpspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor katılacak. Beyaz Grup’tan ise Bandırmaspor, Bugsaşspor, Yeni Malatyaspor takımları katılacak. Bu gruptan gelecek son takım ise son hafta oynanacak karşılaşmalar sonrasında belli olacak. Beypazarı Şekerspor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında 3 puanlık fark bulunuyor eki ekibin oynayacağı karşılaşmalar bu grupta Play-Off maçlarına katılacak son takımı belirleyecek. Beypazarı Şekerspor sahasında Play-Offlar’a gitmeyi garantileyen Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken İskenderun Demir Çelikspor ise küme düşme potasında yer alan Mardinspor’a konuk olacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.