Konya Şekerspor Telekoma hazır

Konya Şekerspor Telekoma hazır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Türk Telekomspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam e

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Türk Telekomspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Dün yaptığı tek çalışma ile zorlu maçın taktik ve teknik hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra yapacağı tek çalışma ile hazırlıklarına son noktayı koyacak. Yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan Konya Şekerspor, Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Ankara’ya gidecek. Temsilcimiz Bacelo Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamlayan yeşil-beyazlılar evine üç puanla dönmenin hesaplarını yaparken Elazığ’ın zorlu Sakarya deplasmanında puan kaybetmesini bekliyor. Önemli bir eksiği bulunmayan Şekerspor’da geçtiğimiz gün antrenmanda ayağına bir darbe alan ve sakatlığı devam eden İshak Çakmak’ın tedavisine devam ediliyor. Başarılı futbolcunun Telekom karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.

 

Ayrıca Yeşil-beyazlılarda Tarsus İdmanyurdu maçında cezalı durumda olan ve forma şansı bulamayan Cafercan ile Savaş, bu maçta cezalarını tamamladı. Tarsus maçında yokluğu hissedilen tecrübeli futbolcular Telekom karşısında teknik heyetin şans vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek. Ayrıca Konya Şekerspor’da ligin bitimine üç hafta kala 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

 

Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen yeşil-beyazlılar, ceza sınırındaki futbolcuların çokluğu nedeni ile olası Play-Off maçlarına eksik gitme tehlikesi ile karşı karşıya. Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak Ömer Ali Şahiner, Sedat Yeşilkaya ve Serdar Akdoğan sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcular ligin 32. haftasında oynanacak olan Türk Telekom maçında kart gördükleri takdirde 33. haftada oynanacak Çanakkale Dardanel maçında forma şansı bulamayacak.

 

Sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Bank Asya Ligi’ne direk yükselmek isteyen yeşil-beyazlı temsilcimiz kalan 3 maçını da kazanmak istiyor. Lider Elazığspor’un ise bu maçlarda puan kaybetmesini bekleyecek olan Torku Şekerspor aksi bir durumda Bank Asya hedefini Play-Off maçlarında kovalayacak. Yeşil-beyazlı ekip Play-Off maçlarına kaldığı takdirde Kırmızı ve Beyaz Grubun 2, 3, 4 ve 5. takımları ile karşılaşacak.

 

Kırmızı Grubun üst tarafında Elazığspor Torku Şekerspor kapışması devam ederken küme düşme potasında ise büyük bir yarış yaşanıyor.  Tarsus İdmanyurdu, 1461 Trabzon Belediye Vanspor, Ofspor ve Dardanelspor kümede kalmak için kıyasıya bir yarış içinde. Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen yeşil-beyazlılar, ceza sınırındaki futbolcuların çokluğu nedeni ile olası Play-Off maçlarına eksik gitme tehlikesi ile karşı karşıya. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta oynanacak 32. hafta maçlarının programı şu şekilde: Adana Demirspor-Pursaklarspor, Şanlıurfaspor-1461 Trabzon, Dardanelspor-Pendikspor, Belediye Vanspor-Eyüpspor, Sakaryaspor-Elazığspor, Tarsus İdman Yurdu-Balıkesirspor, Türk Telekomspor-Konya Torku Şekerspor, Ofspor-Fethiyespor, Tokatspor-Kocaelispor

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Tarsus karşısında aldıkları mağlubiyetin telafisini Başkent deplasmanında yapmak istediklerini söyledi. Artık yenilginin telafisinin mümkün olmayacağı zoru bir periyodun içine girdiklerinin altını çizen Erence; “kalan üç maçımızı kazanarak rakibimiz Elazığ’ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tarsus’a kendi evimizde üç puan kaptırdık ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık. Şimdi kendimizi toparlayarak kalan üç maçımızı kazanmanın hesaplarını yapıyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.