Konya Şekerspor kayıp istemiyor

Konya Şekerspor kayıp istemiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun ilk yarsının son maçında sahasında Ofspor ile karış karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekip yarın sahasında oynayacağı mutlak kazanarak ilk devreyi en az kayıpla tamamlamak istiyor. En yakın rakibi Elazığspor’a liderliği kaptıran Şekerspor bu yarıştan uzaklaşmak istemiyor.
Ofspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Torku Şekerspor devre arası ise yapacağı takviye ile Bank Asya hedefini zorlayacak. Çarşamba günü ilk devrenin son maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyor. Sezon sonu şampiyon olarak doğrudan Bank Asya ligine yükselmeyi hedefleyen yeşil-beyaz işi play-offlar’a bırakmak istemiyor.
Devre arası yapacağı takviyeler ile ikinci devreye iyi oyunun üzerine biraz daha eklemiş olarak başlamak isteyen Şekerspor’da çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Recep Konuk Stadı’nın karla kaplı olması nedeniyle çalışmalarını sentetik sahada yapan yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ ilk devrenin son maçını Ofspor ile oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarını Salı günü tamamlayacağız. Maçları oynadığımız sahanın karla kaplı olması nedeniyle çalışmalarımıza sentetik çim sahada devam ettik. Allah’ın izniyle Ofspor maçını kazanıp, ilk yarıyı galibiyetle kapatacağız. Bir yenilgiyle hedefimizden sapmamız söz konusu olamaz. Devre arasında çok iyi çalışıp, daha iyi sonuçlar alacağımıza ve inşallah Bank Asya Ligi hedefimizi gerçekleştireceğimize sonuna kadar inanıyorum. Takımda şu an itibariyle hiçbir sorun bulunmuyor. Dardanel maçını unuttuk ve artık Ofspor maçını düşünüyoruz. Rakibin son sırada olması bizi ilgilendirmez, biz sadece işimize bakacağız. İkinci sırada olmamız hedefimizden saptığımız anlamına gelmez daha önümüzde uzun bir maraton var” dedi.
Konya Şekerspor’da sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Zafer Biryol ile Bahadır’ın tedavilerine devam ediliyor. Yeşil-beyazlıların, devre arası transfer döneminde kadroyu birkaç oyuncu alarak daha da güçlendireceği öğrenildi.
Konya Şekerspor’un ilk devrenin son maçında karşılaşacağı Ofspor’da ise moraller bozuk. Ligin son sırasında yer alan Trabzon temsilcisi geçtiğimiz hafta Pendikspor’a sahasında 2-1 yenildi. Konya’ya büyük bir moral bozukluğu ile gelecek Ofspor’un mutlak hedefi ise galibiyet. Trabzon ekibi bu karşılaşmayı kazanarak devreye moralli girmek istiyor Konya Torku Şekerspor’un Ofspor ile oynayacağı ilk devrenin son maçı yarın saat 13.30’da Recep Konuk Tesislerinde başlayacak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.